Is jouw blogtip 325 euro waard?

Help andere lezers met jouw blogtips! En krijg 5 uur ondersteuning met jouw website of blog!

| Is jouw blogtip 325 euro waard?

Een aantal jaren geleden heb ik een artikel geschreven over ‘Writers blocks’ en bloggen. In dit artikel deelde ik mijn vijf beste tips tegen een writer block en een aantal mensen voegde er in de commentaren nog een aantal andere goede tips aan toe.

Al met al een waardevolle bron van informatie, maar ik denk dat deze informatie nog veel waardevoller kan worden met jouw tips.

Wat zijn goede dingen om te doen, om nieuwe inspiratie voor bloggen op te doen? Wanneer jij blogt, dan heb je ongetwijfeld een aantal blogtips te delen, hoe het jouw lukt om iedere keer weer een nieuwe blogpost te plaatsen.

Of je herkent juist het probleem en kan goed verwoorden, wat jou er eigenlijk van weerhoudt om regelmatig te bloggen.

Wat ook ook jouw input is in deze discussie… ik heb iets over voor jouw bijdrage, omdat ik merk dat voor veel mensen het volharden in bloggen toch een serieus probleem is.

Wanneer jij tussen 2 januari 2022 en 5 februari 2022 in de commentaren van deze blogpost over de writersblock jouw eigen commentaar toevoegt, en het is geen commentaar in de trend van ‘vind ik ook’ of ‘moet je mijn blogcursus volgen’, kortom, het is een commentaar goed genoeg om goedgekeurd te worden, dan ben jij degene die kans maakt op 8 februari 2022 (mijn verjaardag) een cadeau te krijgen.

Want ieder commentaar krijgt een eigen ‘comment ID’. En onder al die ‘comment IDs’ verloot ik een 5 uur strippenkaart. Dus je krijgt 5 uur gratis ondersteuning. Bijvoorbeeld voor je blog. Of voor aanpassingen aan je website. Of voor wat dan ook, zolang het maar gerelateerd is aan de diensten die ik aanbied (ik ga niet je auto wassen of een diner voor je verzorgen…)

De verloting zal live (en opgenomen) plaatsvinden op 8 februari om zes minuten over zeven ‘s ochtends… het moment dat ik dan 58 jaar geleden geboren ben. Iedere deelnemer aan de verloting zal ongeveer 12 uur voor de verloting een Zoom link ontvangen om er ‘live’ bij te zijn. Wanneer je -heel verstandig- besluit in bed te blijven, krijg je nog steeds een link naar de opgenomen video.

Bij grotere aantallen ‘deelnemers’ zijn er meer prijzen:

De prijzenpot

Hoe meer commentaren hoe liever. Wanneer er meer dan 50 commentaren zijn dan verhoog ik de prijzenpot met twee extra prijzen van een strippenkaart van 2,5 uur. Bij meer dan 100 commentaren wordt de prijzenpot verhoogd tot één strippenkaart van 10 uur (waarde 550 euro ex BTW) en twee van vijf uur.

Voor iedere 100 commentaren meer, wordt een extra strippenkaart van 325 euro toegevoegd.

Jouw kans op een (grote) prijs wordt dus verhoogd, wanneer er meer deelnemers zijn. Voel je dus vrij om deze pagina met al jouw vrienden te delen!

De regels

  • Je mag net zo vaak een commentaar geven als je wilt, maar de commentaren moeten origineel zijn, gegeven op DIT BLOGARTIKEL tussen 2 januari en 5 februari 2022 en daadwerkelijke tips bevatten. Wanneer je 10x in verschillende bewoording eenzelfde tip geeft, zullen de tips na de eerste niet worden goedgekeurd.
  • Je geeft toestemming om -indien je een prijs wint- je naam publiek te maken. Je email adres blijft privé.
  • Op het moment dat ik de ID’s doorgeef aan de ‘prijstrekking applicatie’ geef ik commentaar ID’s door. Er is geen link met de persoonlijke gegevens die er in de commentaren zijn achter gelaten. Het is dus mogelijk dat één deelnemer meerdere prijzen wint, indien deze meerdere commentaren heeft achtergelaten. Ieder commentaar doet mee, niet iedere deelnemer.
  • Inzendingen zijn alleen geldig, indien er echte namen worden gebruikt. Deze ‘echte’ naam mag je voornaam, complete naam, of je bedrijfsnaam zijn, maar fictieve namen zijn niet toegestaan. Mocht later blijken, dat jouw naam niet in overstemming is met de gebruikte naam, kan de prijs vervallen worden verklaard en zal de eerstvolgende persoon in de lijn jouw prijs krijgen.
  • Prijzen kunnen niet worden geconverteerd naar geld of gebruikt voor de betaling van openstaande facturen.

VERGEET NIET : ALLEEN COMMENTAREN TOEGEVOEGD AAN HET BLOGARTIKEL ‘VIJF TIPS TEGEN EEN WRITERSBLOCK’ DOEN MEE AAN DEZE WEDSTRIJD

Nog niet uitgelezen?

Vind je dit artikel interessant? Mooi! Want ik heb nog veel meer te bieden. Op deze site vind je letterlijke honderden artikelen over WordPress, marketing, e-commers, e-learning en nog veel meer onderwerpen. Op zoek naar meer informatie? Kies één van de trefwoorden hieronder of tik een zoekopdracht in.

Wees eens aardig en deel dit met je vrienden
Enkele trefwoorden om vergelijkbare posts te vinden:

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht