Consultancy

Succes is altijd individueel

Je hebt een WordPress website en je hebt mogelijk ook al een aantal trainingen gevolgd. Maar nog steeds heb je het gevoel, dat je niet uit je website haalt, wat er in zit. Dan kan het goed zijn om eens samen met iemand met ervaring en verstand van zaken naar jouw website te kijken. Hoe zit het bijvoorbeeld met de teksten op je site, hoe is je vindbaarheid in de zoekmachines, hoe zit het met de relevantie van jouw mailinglijst met betrekking tot jouw doelgroep?

Enkele van de onderwerpen waarop ik jou kan adviseren

Website realignment

Het is onoverkoombaar: Door veranderingen in de markt, veranderingen in je werkwijze en bedrijfscultuur of veranderingen in jouw productaanbod ‘past’ je site niet meer bij de boodschap die jij als ondernemer uit wilt dragen. Het veranderen van teksten blijkt niet voldoende te zijn. Het is noodzakelijk om het allemaal wat grondiger aan te pakken.

Samen met jou kijken we naar de nieuwe situatie, de nieuwe doelgroep en kijken we ook heel kritisch naar de content van je website. Wat kan blijven, wat moet weg en wat moet grondig herschreven worden. Op basis van dit onderzoek maken we een plan voor het herschrijven van de content, maar ook hoe we hier mee om gaan richting bijvoorbeeld zoekmachines. Want je wilt natuurlijk niet, dat een herschrijven van je content als gevolg heeft, dat je onvindbaar wordt in Google.

SEO Training en advies

Ik geloof niet in SEO experts. Tenminste, niet in experts die voor jou alle problemen uit handen nemen en zonder jouw bemoeienis zorgen, dat morgen jouw website op nummer één staat in de zoekmachines. Want SEO heeft alles te maken met jouw specifieke vakgebied en jouw kennis van je doelgroep: Wat beweegt ze, waar zoeken ze op, wat zijn hun interesses?

Wat ik jou kan -en wil- leren zijn een aantal methoden en technieken die jij kunt gebruiken om met jouw content jouw site hoger in de zoekmachines te plaatsen. En vaak is dat nog niet eens zo moeilijk -en zo duur- als je denkt. Bedenk dat in de meeste vakgebieden SEO slecht tot nauwelijks gebruikt wordt en een kleine inspanning van jou vaak al tot grote resultaten kan leiden.

Ik houd mijn kennis niet geheim. Regelmatig schrijf ik in mijn blog over verschillende SEO technieken, die jij direct zelf toe kunt passen. Maar wil je net wat meer, net die vertaling van een algemene situatie naar jouw website toe, dan ben ik je graag van dienst.

Specifieke WordPress toepassingen

Met WordPress is veel mogelijk. En ben jij op zoek naar een specifieke toepassing voor WordPress dan kan ik je op vele manieren van dienst zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan :

  • WordPress Webwinkels
  • Een Communityforum met behulp van WordPress
  • e-Learning systemen
  • Membership systemen
  • Specifieke toepassingen met maatwerk.

Meer informatie? Neem contact op