eLearning

Ondernemen in een kennis economie

Tot de 20e eeuw is de economie in de westerse wereld altijd een goederen economie geweest. We wilden iets hebben, betaalden ervoor en dat was de hele transactie. 

In de 20e eeuw kwam daar een grote verschuiving in, hoewel we natuurlijk nog steeds goederen kochten, werden deze nauwelijks meer direct door mensen vervaardigd en steeds meer betaalden we niet voor de goederen, maar voor geleverde diensten.

In de 21e heeft heeft er opnieuw een belangrijke verschuiving plaats gevonden. We betalen nog steeds voor goederen en diensten, maar het verhandelen van kennis is een serieus onderdeel van onze economie geworden. En dit op verschillende niveaus. 

Eén van die ‘niveaus’ is het overbrengen van kennis en kunde door middel van educatie. Door de snelheid waarmee dingen veranderen heeft vrijwel iedereen een constante behoefte om constant op de hoogte te blijven. 

Online leeromgevingen

Sinds 2011 bouw ik met WordXPression online leeromgevingen. In de meeste gevallen, omdat ik hier heel goede ervaringen mee heb, gebaseerd op WP Courseware. Meer over de diensten met betrekking tot online leeromgevingen kan je lezen op de speciale pagina over dit onderwerp.

Maar -uniek in Nederland- je kan ook terecht bij WordXPression voor een compleet pakket trainingen waarmee jij verder wordt geholpen bij het opzetten van jouw eigen online leeromgeving. 

En natuurlijk kan je ook altijd in de blog terecht voor alle informatie die je wilt weten…

 

wordpress en video
animaties
Wilko

Video tekst animaties maken

Animeer je video teksten met Powerpoint Zoals beloofd zou ik je een eenvoudige methode laten zien om zelf video tekst animaties te kunnen maken. In

Read More »
h5p
Wilko

De Perfecte Cursus Video

De Perfecte Video voor jouw cursus Er wordt vandaag de dag heel wat aan online trainingen ontwikkeld. En zoals ik in een aantal blogposts al

Read More »