Black Friday 2022

Aanbiedingen voor Black Friday / Cyber Monday 2022

Ook dit jaar heb ik weer een aanbieding voor de snelle beslisser.

Maar dit jaar moet je extra snel zijn, want ik heb in totaal maar 8 stuks 3 stuks van de aanbieding ter beschikking.

Het aanbod is heel eenvoudig. Wanneer jij nu nog besluit om 2023 met een compleet nieuwe site in te gaan, dan krijg je een pakket extra trainingen bij een toch al voordelige website. 

Maar omdat ik voor iedere website natuurlijk tijd moet investeren, is dit ‘aanbiedingen pakket’ heel beperkt. Het komt op het volgende neer :

WordPress XPress Website voor vanaf 500 euro

Sinds 2012 is WordPress XPress een populaire manier om met een nieuwe website te beginnen. In één dag bouwen wij samen je nieuwe website! 

Meer informatie vind je hier.

Dat is dus 100 euro korting op een WordPress XPress website, maar speciaal voor Black Friday doe ik er een schepje bovenop. 

Want wanneer jij kiest voor dit pakket leer ik je ook graag hoe je zelf je website kan onderhouden. En daarvoor kan je zonder extra kosten meedoen aan de live trainingen Elementor voor Beginners op 28 januari 2023 en Elementor voor gevorderden op 25 februari 2023. 

Een WooCommerce shop voor vanaf 600 euro

WooXPress Basic is een WooCommerce webshop gebaseerd op de succesvolle WordPress XPress formule.

Behalve 200 euro korting op de website krijg je als extra’s de live trainingen Elementor voor Beginners op 28 januari 2023, Elementor voor gevorderden op 25 februari 2023 en de training WooCommerce in Detail op 10 en 11 februari 2023.

Een Online Leeromgeving voor vanaf 600 euro

Een complete online leeromgeving met WP Courseware. Voor meer informatie zie de productpagina.

Behalve bijna 300 euro korting op de website krijg je als extra’s de live trainingen Elementor voor Beginners op 28 januari 2023, Elementor voor gevorderden op 25 februari 2023 en een coupon voor een ééndaagse WordXPression training naar keuze die in het jaar 2023 zal worden gegeven.

Waar ga jij voor?

Bij check out betaal je de basis prijs. Hier kunnen eventueel extra kosten zoals benoemd in de productomschrijving bijkomen. Voor de Online leeromgeving geldt de prijs zoals hier genoemd uitsluitend voor een online leeromgeving gebaseerd op WP Courseware, er is geen korting voor een leeromgeving gebaseerd op LearnDash.
Mocht je bij de uitcheck de melding krijgen, dat het product niet meer in voorraad is, dan ben je helaas te laat. Van deze aanbieding zijn er in totaal 8 aanwezig en op is op. 

Aanbiedingen van anderen!

Hieronder vind je nog enkele BFCM aanbiedingen van derde partijen waarvan ik oprecht geloof, dat ze de moeite waard zijn. Iedere dag kunnen hier BFCM aanbiedingen aan worden toegevoegd, dus houd deze pagina in de gaten!

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht