Menu

En opnieuw vijf waardevolle plugins

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

En we blijven zoeken naar waardevolle plugins

Waardevolle plugins voor WordPressEén van de meest frequente vragen die ik krijg is ‘welke plugin kan ik het best gebruiken om…’.
Ondanks het feit, dat niet iedere plugin zomaar geschikt is voor jouw specifieke doel, wil ik in dit artikel (opnieuw) vijf waardevolle plugins voor WordPress met jou bekijken.

Popular Posts

Een plugin waar ik zelf minder waarde aan hecht, is WordPress Popular Posts maar waar toch veel naar wordt gevraagd: Wat zijn de meest populaire blogartikelen over de laatste periode? De reden, dat ik hier zelf weinig waarde aan hect is dat dit een self fulfilling prophecy neigt te worden: Door een post zo uit te lichten, wordt hij vanzelf de meest bezochte.

Q2w3 Fixed Widget

Q2w3 Fixed widget geeft je de mogelijkheid om een widget in beeld te blijven houden. Scrolt bezoeker de pagina omhoog of omlaag, dan blijft de widget in beeld. Een goede manier om belangrijke informatie onder de aandacht van je bezoeker te blijven houden.

Foo Gallery

Voor iedereen die veel met afbeeldingen doet, is Foo Gallery een uitkomst. Nog niet zo gek lang geleden was ‘NextGen’ eigenlijk de enige optie voor het beheer van veel afbeeldingen, maar in mijn persoonlijke opinie, verslaag Foo Gallery NextGen met gemak. Een besliste aanrader!

Business Profile

Een fantasieloze naam voor een krachtige plugin. Business Profile helpt je jouw bedrijf beter zichtbaar te maken voor ‘Locale SEO’. Ben je voor jouw business voornamelijk afhankelijk van locale klanten? Dan wil je deze plugin niet missen!

Editorial Calendar

Niet zo zichtbaar, maar wel verrekte handig is de Editorial Calendar plugin. Krijg al je ingeplande (en nog niet ingeplande) blogposts in één handig overzicht…

Lees ook  Vijf manieren om banners 'klikbaar' te krijgen.

En nummer zes…

Natuurlijk mag je Coupony for WooCommerce ook niet missen… wanneer je tenminste WooCommerce gebruikt. Gebruik Tijdgevoelige coupons om meer terugkerende klanten te krijgen. Tot 1 november 2016 krijg je nog een fikse korting op ‘Premium’ versie van deze plugin… maar de basisversie is (en blijft) gratis.

Nog meer plugins? In het gratis e-boek ‘50 WordPress Plugins die je weer doen glimlachen‘ ontdek je welke plugins nog meer de moeite waard zijn. Download nu!

Dit artikel geeft onder meer een antwoord op de volgende vragen:

  • Wat zijn goede plugins voor mijn WordPress website?
  • Wat is de beste gratis Gallery plugin voor WordPress?
  • Welke plugin kan mijn WooCommerce omzet verhogen?
  • Hoe kan ik in WordPress handig mijn posts inplannen?
  • Wat is een goede plugin voor WordPress en mijn Google Bedrijfsprofiel?
  • Hoe kan ik in WordPress een ‘Floating Widget’ krijgen?
  • Hoe krijg ik in WordPress een lijst met populaire posts?
eLearning
Wilko

Videotips voor je online training

Vijf videotips om jouw online training interessanter te maken. Zoals je waarschijnlijk al weet is WordXPression het ‘Go to’ bedrijf waar je bij terecht kan,

Lees meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *