Gratis e-boek over mobiele websites

Jouw website mobiel toegankelijk – Wilko van der Ploeg

Het is er eindelijk van gekomen! Jij hebt besloten, dat ook jouw website goed bereikbaar moet zijn op de mobiele telefoon. Natuurlijk! Jij bent een moderne ondernemer en gaat met je tijd mee. Maar al zoekend op het Internet begin je door de bomen het bos zo’n beetje kwijt te raken. Wat heb je nu precies nodig? Welke eisen moet je aan een mobiel ontwerp stellen? Heb je een app nodig, een webapp, een ‘responsive site’, een mobiel thema?

In mijn gratis e-boek probeer ik jou richtlijnen te geven om een goede en weldoordachte beslissing te kunnen nemen met betrekking tot de beste manier om jouw website ook goed zichtbaar te laten worden op de mobiele telefoon. Maar ook geef ik je graag tips en richtlijnen hoe jij het beste met je (nieuwe) mobiel geschikte site om moet gaan. Want het feit dat je een mobiele website hebt, zegt nog niet alles: Ook de inhoud van de website speelt een belangrijke rol

‘Jouw website mobiel toegankelijk’ vertelt jou kort (26 bladzijden) maar krachtig waar je op moet letten bij het (laten) maken van je mobiele website, zonder al te diep in te gaan op de techniek. Het e-boek geeft je informatie en richtlijnen die je broodnodig kunt hebben bij het gesprek met jouw webbouwer over jouw nieuwe website, of als je het liever zelf doet, over de dingen waarop je moet letten bij de aanschaf van een mobiel geschikt WordPress thema.

Vraag het e-boek nu aan en schrijf je – voor zover je deze nog niet ontvangt- ook gratis in voor de nieuwsbrief van WordXPression, waardoor je altijd op de hoogte blijft van belangrijke ontwikkelingen rond WordPress en ondernemen.

Vriendelijke Groet

Wilko van der Ploeg

WordXPression

Ja, Ik ontvang graag het gratis e-boek ‘Jouw Website Mobiel Toegankelijk’ en de gratis nieuwsbrief van WordXPression

Omslag boek 3d model 5