Gratis video cursus e-mail marketing met MailChimp Automation

Tot 30% meer resultaat met je mailing lijst door het slimmer aan te pakken!

Wil jij tot 30% meer resultaat voor je email campagnes? Dan moet je beslist verder lezen!

MailChimp is al sinds jaren de nummer één mailing list provider voor startende ondernemers. En dat is niet zonder reden. Door de lage (geen) kosten en de hoge gebruikersvriendelijkheid heeft MailChimp altijd startende ondernemers enorm aangesproken. Wat de meeste ondernemers niet direct door hadden is dat in al die jaren MailChimp is gegroeid!

En door onlangs de ‘email automation’ niet langer deel te maken van het (relatief) dure ‘betaalde’ pakket, maar het gewoon gratis beschikbaar te stellen aan iedereen met een MailChimp account, kun jij meegroeien.

 

En omdat e-mail automation nu gratis is, geef ik je ook iets cadeau

Het is mij altijd een doorn in het oog geweest, dat je voor e-mail automation moest betalen. In 2013 overschreed mijn mailinglijst de 2000 abonnees en moest ik voor MailChimp gaan betalen. Toen ik zag, wat ik allemaal kan met de 'automation' opties van MailChimp, vond ik het ronduit zonde, dat ik niet eerder van deze mogelijkheden op de hoogte was. Ik had zeker een half jaar tot een jaar eerder de 2000 abonnees kunnen overschrijden, indien ik hierover al de beschikking had gehad.

20% meer opens, 10% meer conversie!

Met de mogelijkheden van de MailChimp automation ontwikkelde ik voor mijzelf een strategie waarmee ik al snel 20% meer 'Opens' van mijn email genereerde en 10% meer verkoop! 

En nu de MailChimp automation eindelijk beschikbaar is voor een groter publiek wil ik deze strategie graag met je delen. En dat kost je exact zoveel als het gebruik van de MailChimp automation: Helemaal niets!

Wil jij efficienter met je mailinglijst werken, 20% meer opens van je email behalen en 10% meer conversie? Kijk dan naar de video hieronder. Of geef gelijk je email adres op. Dan ontvang je direct geheel gratis de eerste les van de video cursus.