Health Check (APK voor WordPress sites)

Hoe staat het met jouw website?

Heb je het gevoel, dat je website trager is geworden? Dat kan diverse oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak heeft vaak te maken met de partij waar je mee samen werkt voor de hosting. Maar het kan ook zijn, omdat je (te) veel plugins gebruikt, je website slecht staat ingesteld of om nog tientallen andere redenen.

Website Health Check

De meest ernstige reden is dat je website geinfecteerd is geraakt door een virus, of dat er op een andere manier (bijvoorbeeld via een hack) malware is geinstalleerd, en jouw website (en de daarmee gemoeide systeembronnen) op de achtergrond gebruikt wordt om andere websites aan te vallen.

Om inzicht te krijgen in jouw specifieke problemen, biedt WordXPression de zogenaamde ‘Health Check’. Een simpele no-nonsense aanpak. Als jij denkt, dat er ‘iets mis is met je website’ voert WordXPression voor jou een serie tests uit op de website. Aan de hand van deze tests krijgt je website voor de punten ‘Veiligheid’ en ‘Snelheid’ een rapportcijfer. Daarnaast, zoals bij elk goed rapport, krijg je aanbevelingen hoe je de website kunt verbeteren, en hoeveel resultaat deze verbeteringen mogelijk zullen hebben. Hierdoor kun je zelf je prioriteiten bepalen.

Deze verbeteringen kun je -als je wat technisch bent aangelegd- zelf uitvoeren, of we doen het samen in het kader van een support strippenkaart.

Omdat ik deze dienst zo laagdrempelig mogelijk wil houden, heb ik besloten de prijs voor deze ‘APK’ laag te houden. Een check, inclusief het rapport en de aanbevelingen kost slechts 30 euro ex BTW.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Heb je interesse? Geef dit dan aan middels het contact formulier. Je ontvangt dan een factuur en na betaling ontvangst van betaling ontvang je het testrapport binnen 7 werkdagen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat je een tijdelijk account met beheerdersbevoegdheden aanmaakt, zodat bepaalde zaken getest kunnen worden.

Vermoed je dat je site mogelijk voorzien is van malware dan wil je natuurlijk geen 7 dagen wachten. Het is ook mogelijk de test direct na ontvangst van betaling uitgevoerd te krijgen. Dan kost dit alleen wel iets meer: 120 euro. Dezelfde dag ontvang je nog bericht of er wel of geen malware is aangetroffen en het rapport met aanbevelingen ontvang je maximaal 3 werkdagen later.

Na ontvangst van het rapport -met aanbevelingen om het te verbeteren- kun je aan het werk gaan. Binnen 3 maanden geef je een seintje en de tests worden nogmaals uitgevoerd. Ditmaal alleen rapportcijfers, geen aanbevelingen (deze heb je immers al ontvangen).

Doe je het allemaal liever niet zelf? Dan kan WordXPression natuurlijk ook de aanpassingen voor je verrichten. Dat kan gewoon in het kader van de Support Strippenkaart. Voor we beginnen, laten we je weten hoeveel uur besteed zal worden aan de optimalisatie van je website en wat je hier van mag verwachten.

Vind je dit soort overzichten de moeite waard? Je kunt deze ook periodiek ontvangen wanneer je een Service contract afsluit voor je website.

Wacht niet langer… vooral niet, wanneer jouw site je bezoekers laat wachten!

Laat je bezoekers niet op je wachten! Vermoed je problemen, laat je site dan nakijken. Neem nu nog contact op!