Tot en met 5 maart verlengd!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Speciale voorjaarsaanbieding

Drie online cursussen voor een prikkie!

De maand maart begint bijna. En om dat te vieren, heb ik alleen voor het weekend van 27 en 28 februari toch wel een heel bijzondere aanbieding. Drie online cursussen, die je normaal meer dan 300 euro zouden kosten, krijg je dit weekend voor slechts 97 euro (inclusief BTW)!

Waar gaat het om?

Het voorjaar is een prima periode om met iets nieuws te beginnen. En daar help ik je graag bij. Daarom voor jou een éénmalige aanbieding. Wanneer jij je dit weekend inschrijft voor de TShirtAcademy, dan betaal je slechts 97 euro (inclusief BTW) voor deze inschrijving. Deze cursus kost normaliter 197 euro (en de prijs gaat na Corona weer omhoog naar de oorspronkelijke 497 euro), maar jij betaalt slechts 97 euro voor deze cursus. 

Maar dat is niet alles. Want je krijgt hier nog twee andere cursussen geheel gratis bij: De PowerBlogging cursus en de Basiscursus ‘Bouw Zelf je WordPress Website met Elementor Pro’. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je je in dit weekend aanmeldt voor de T-Shirt Academy en de code LENTE21 gebruikt als kortingscode, dan krijg je de T-Shirt Academy cursus, plus de andere twee cursussen geheel gratis.

Omdat de cursussen op twee verschillende sites staan, zal er enige vertraging zijn bij te toegang van de Bouw Zelf je WP Website cursus en de Powerblogging cursus. Normaliter zal je binnen 24 uur een email krijgen, dat je ook toegang tot de twee andere cursussen hebt, inclusief de toegangsgegevens.

Wil je meer informatie over een specifieke cursus hebben, klik dan op de overeenkomstige afbeelding hierboven.

 

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht