WordPress webinars voor het uitbouwen van je lijst

Listbuilding met webinars!

Het hebben van een goede mailinglijst is van groot belang voor je onderneming. Over het hoe- en waarom wil ik het in dit artikel niet hebben, dat wordt uitgebreid uit de doeken gedaan in mijn gratis e-boek Verleid je Klant. Maar wanneer je een lijst hebt, is het ook van belang, dat je deze regelmatig nieuwe impulsen geeft om te kunnen groeien. Een manier -en als je mijn blog goed leest, merk je dat ik dit regelmatig doe- is het vermelden van je gratis e-boek in je blog-artikelen. Een andere manier is om af en toe je lijst om een andere manier te laten groeien, namelijk door iets extra’s of iets nieuws aan te bieden als ‘gratis geschenk’.

Een prachtig aanbod is het geven van een gratis webinar: Als het goed is, weet je welke vragen er onder je doelgroep leven en door deze uitgebreid en inzichtelijk te beantwoorden in een webinar trek je nieuwe mensen naar je toe. Bovendien biedt je de trouwe lezers iets extra’s, wat altijd wordt gewaardeerd en waardoor jouw naam nog verser in het geheugen komt te liggen.

Bij het organiseren van een webinar dien je op een aantal zaken te letten :

  1. Kies een duidelijk en afgebakend onderwerp.
  2. Kondig het tijdig aan.
    Wanneer je drie dagen voor het webinar de eerste aankondiging doet, is het op voorhand gedoemd te mislukken. Wacht ook niet te lang: prioriteiten kunnen verschuiven.
  3. Plaats alle aanmelders met een duidelijk kenmerk op je lijst!
  4. Herinner de aanmelders kort voor het webinar (bijvoorbeeld 1 dag van te voren, op de dag zelf en een uur voor de aanvang) aan het webinar.

Hoe je dit zelf op kunt zetten leg ik je graag uit. En dat doe ik in -hoe kan het anders- een webinar. Dus wanneer jij straks je eigen webinars wilt gaan organiseren, wilt weten hoe je dit het makkelijkst en voordeligst kunt doen, dan meld jij je nu aan voor dit webinar wat ik op 27 november 2013 om 20:00 uur zal geven.

Heb je nog geen WordPress Website?

Uitgangspunt in het geheel is dat je een WordPress website hebt. Heb je dit nog niet, dan kun je daar nu verandering in aanbrengen door je aan te melden voor WordPress XPress. In een dag tijd heb je niet alleen een geweldige website, maar heb je ook nog eens geleerd, hoe je hier optimaal mee kunt werken. Lees verder voor meer informatie…

Ja, ik schrijf mij in voor het webinar!

Vol onderstaand formulier in om jouw plekje bij het webinar zeker te stellen!

[gravityform id=”8″ name=”Webinar over webinars” title=”false” description=”false” ajax=”true”]

 

Tot ziens!

Nog niet uitgelezen?

Vind je dit artikel interessant? Mooi! Want ik heb nog veel meer te bieden. Op deze site vind je letterlijke honderden artikelen over WordPress, marketing, e-commers, e-learning en nog veel meer onderwerpen. Op zoek naar meer informatie? Kies één van de trefwoorden hieronder of tik een zoekopdracht in.

Wees eens aardig en deel dit met je vrienden
Enkele trefwoorden om vergelijkbare posts te vinden:

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht