Menu

Listbuilding voor krachtpatsers

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Covert Listbuilding Secrets – Verdubbel je mailinglijst met ‘minder gebruikelijke’ methoden.

Sinds 2011 geef ik trainingen op het gebied van listbuilding. De training waar ik in 2011 mee ben begonnen groeide langzaam uit tot de training die ik tot en met 2016 driemaal per jaar heb gegeven: Covert Listbuilding Secrets. Covert Listbuilding Secrets (CLS) is eigenlijk een combinatie van het optimaliseren van je huidige listbuilding methoden en het gebruik van een zevental ‘geheime’ methoden, die door veel marketeers worden gebruikt, maar zelden worden doorverteld.

CLS was een succesvolle training in meerdere opzichten. Ten eerste, omdat mensen deze training graag bleken te volgen, maar vooral ook omdat degenen die ook daadwerkelijk actie namen ook vrij snel resultaten zagen.

Het mooiste voorbeeld was misschien wel van één dame die de training volgde. Eén van de geleerde methoden sprak haar direct aan en dezelfde dag ondernam zij nog actie. Drie dagen later kreeg ik een email bericht van haar, dat haar mailinglijst met maar liefst een factor 5 was gegroeid.

Een prachtige training dus, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. En ‘Online Marketing – Een Stap Verder‘ is die uitdaging. Ik leer jou graag de ‘geheimen’ van remarketing en retargeting. Maar voor een goede remarketing is nog steeds een goede mailinglijst nodig. Maar had ik nog zin om deze training te geven?

Nu online

Gelukkig hoeft dat geen probleem meer te zijn. Covert Listbuilding Secrets is nu beschikbaar als een online training. Het mooie van deze training online is, dat ik nu ook meer gelegenheid had om ook het implementatiedeel goed uit te werken voor je. Dus in tegenstelling tot de ‘Live’ versie van Covert Listbuilding Secrets – waar alleen de strategieën werden besproken – krijg je in deze online versie ook stap voor stap voorbeelden, hoe je alles moet implementeren.

Lees ook  Split testing in WordPress - Split Testing in Detail (deel 2)

Dus je hebt nog minder redenen om geen actie te nemen. Omdat de kennis die je opdoet in de eerste twee modules eigenlijk onontbeerlijk is om ‘Online Marketing – Een Stap Verder’ goed te kunnen volgen, krijg je -wanneer je de laatstgenoemde training volgt- de cursus ‘Covert Listbuilding Secrets’ helemaal cadeau.

Ben jij er aan toe, om je mailinglijst te verdubbelen? Dan is het hoog tijd, dat je Covert Listbuilding Secrets gaat volgen!

 

Blog jezelf beter!

Wat heb ik de wereld in vredesnaam te vertellen ? Er is één bezwaar met betrekking tot bloggen, wat maar terug lijkt te komen. Of

Lees meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *