Online live trainingen ‘on demand’

| Online live trainingen 'on demand'

Een online live training die bij je past!

Regelmatig organiseer ik online live trainingen voor groepen over verschillende onderwerpen. Maar omdat mijn tijd beperkt is, kan ik slechts een beperkt aantal trainingen uit mijn totaal aanbod aanbieden.

Ik krijg regelmatig verzoeken met de vraag ‘Wanneer wordt training XYZ opnieuw aangeboden’. Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Op die momenten dat ik verwacht minimaal vier mensen voor die training bij elkaar te kunnen krijgen.

Wanneer je behoefte hebt aan een training op korte termijn, dan is er een tweetal mogelijkheden.

| Online live trainingen 'on demand'

Ken je andere geïnteresseerde ondernemers?

Wanneer er vier mensen zijn, die een training willen volgen, zal die training worden ingepland. Zo simpel is het. Ken je drie andere mensen die de training willen volgen, die jij ook wilt volgen? Dan is het zeker de moeite waard contact op te nemen en we proberen de data te vinden, waarop we allemaal kunnen.

Ken je die mensen niet, geef dan in ieder geval je gegevens door. Als die andere mensen dat ook doen, kunnen we nog steeds proberen een gezamenlijke datum te vinden.

Een ‘privé’ training

Een online live training is eigenlijk niet veel meer dan een bepaalde vaardigheid die jij graag wilt verkrijgen. Wil jij die vaardigheid verkrijgen, dan kan dat natuurlijk ook op een andere manier. Spreekt een training je aan en zou je die graag willen volgen, dan kunnen we samen in een Skype of Zoom gesprek geheel vrijblijvend eerst kunnen kijken op welk niveau je op dit moment zit. Op basis daarvan kan ik je een trainingsvoorstel sturen. Ben je het hiermee eens, dan kunnen de uren voor deze privé training via de WordXPression Support Strippenkaart worden verrekend.

In zijn algemeenheid komt het er op neer, dat je twee uur strippenkaart ‘kwijt’ bent aan de voorbereidingen voor de training en verder is betaal je gewoon de training per daadwerkelijk gemaakt uur.

Omdat jij de enige cursist bent, ben je er zeker van, dat je alle aandacht krijgt.

Meer weten? Neem dan contact op via het contactformulier hieronder.

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht