Gratis eBoek – Verleid je klant

Verleid je klant – WordPress voor beslissers en besluitelozen

Verleid je klantIn 2010 heb ik mijn gratis E-book De WordPress Gids voor de Kleine Ondernemer geschreven. Het idee hiermee was de ondernemer die zelf WordPress wil installeren en gebruiken alle gereedschappen in handen te geven, om dit ook daadwerkelijk te kunnen doen.

In de praktijk blijkt echter een groot deel van de ondernemers hier helemaal niet in geïnteresseerd te zijn: Je vervangt de kraan toch ook niet zelf tenzij je een loodgietersbedrijf hebt natuurlijk.

Ik ontdekte, dat er eigenlijk twee groepen van mensen zijn, die nooit zelf WordPress zullen installeren en voor deze mensen en natuurlijk ook voor die mensen die het wel doen- heb ik dit boekje geschreven : Verleid je klant!

Maar wat zijn die twee categorieën dan ?

Beslissers

Beslissers houden van het doorhakken van knopen en daarna een ander de details uit te laten voeren. Een beslisser is niet geïnteresseerd in welke plugin nu het best voor SEO of Social Media gebruikt kan worden of andere details. Hij wil informatie om een besluit te kunnen nemen, geen lijst van de gereedschappen die gebruikt worden, om alles te realiseren. Per slot van rekening vraag je een timmerman toch ook niet, wat het merk is van de hamer die hij gebruikt?

Besluitelozen

De besluiteloze heeft mijn WordPress Gids waarschijnlijk gedownload en daarnaast staat er nog een hele serie boeken op zijn boekenplank over WordPress, Joomla, Drupal. De besluiteloze heeft nog steeds zijn website uit 1998 online staan, alleen de prijzen zijn aangepast. Hij heeft WordPress al een paar keer bij zijn webdesigner ter sprake gebracht, maar kreeg dan te horen, dat het allemaal te moeilijk voor hem is, of dat WordPress is om te bloggen en daar heeft hij toch geen tijd voor?

De besluiteloze weet dat hij vroeg of laat WordPress zal installeren maar nu nog even niet.

De verleiding

En dan ben ik er, ik wil jou in de verleiding brengen om eens op een andere manier naar het hele spel tussen klant en leverancier te kijken. Hoewel we het vaak hebben over een ‘klant-leverancier relatie’ schijnt dat woord ‘relatie’ nog niet tot ons door te dringen. Wat nu, als je eens naar dat hele proces kijkt op eenzelfde manier, als je naar een relatie kijkt? Met deze uitdaging in het achterhoofd heb ik dit boekje geschreven. Veel plezier!

Vraag nu aan!

Verleid je klant is gratis. Door onderstaand formulier in te vullen krijg je niet alleen dit gratis e-boek maar daarnaast ook de wekelijkse nieuwsbrief met interessante informatie over WordPress. Speciaal voor ondernemers. Speciaal voor jou!

  • Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief

    En als welkomskado mag ik één of meer gratis e-boeken uitzoeken

    Als abonnee op de nieuwsbrief van WordXPression kan je als welkomskado ook één of meerdere van onderstaande e-boeken of online cursussen aanvragen.
    Denk er aan, dat je per aangekruist boek één email bericht ontvangt met daarin de downloadlink van het door jou gekozen product.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.