Menu

Automatische updates van plugins

Geen zorgen meer: Automatische updates van plugins voor WordPress

Iedere week wordt er eerst een backup gedraaid en daarna worden er de automatische updates van plugins gemaakt. Alle plugins die automatisch bijgewerkt kunnen worden zullen op ook worden geupdate. Heb je plugins die met de hand moeten worden geupdate is dat ook mogelijk: Voeg het bestand als een bijlage toe aan een service ticket voor woensdag 12:00 uur ’s middags en op vrijdag avond -update avond- zal de plugin in het proces worden meegenomen.

Uitsluiten van plugins

Het is mogelijk om aan te geven, dat bepaalde plugins niet geupdate moeten worden. Deze worden dan ook helemaal buiten het automatische proces gelaten. Dit is overigens niet aan te bevelen.

Wekelijkse backup

Voor de plugins automatisch worden geupdate wordt een backup gemaakt. Na de update procedure wordt globaal gecontroleerd of de site nog in orde is. Mocht er toch iets mis gaan, dan wordt de backup terug gezet en krijg je hier bericht van.

Het update pakket is voor alle variaties van het Service Contract beschikbaar. Voor het Plus Service Contract en hoger, worden de gemaakte updates meegenomen in het wekelijks rapport.