Affiliate Expert Workshop

In drie maanden tijd van noobie tot Affilate Expert

Affiliate Marketing in WordPressEen goede manier om passief geld te verdienen is 'Affiliate Marketing', geld verdienen door mensen te verwijzen naar producten waar ze in zijn geïnteresseerd. Maar hoe interessant deze manier van online geld verdienen ook kan zijn, als serieuze ondernemer houd jij je het liefst met je eigen business bezig. De Affiliate Expert Workshops is een training in de vorm van 3 workshops, waarin jij leert hoe je -in plaats van passief via een affiliate programma geld te verdienen- je eigen affiliate programma succesvol op kunt zetten. Hoe jij anderen in kunt zetten om één van de meest tijdrovende zaken in jouw business -acquisitie- uit handen te geven. Hoe je jouw eigen affiliate programma op kunt zetten en jouw affiliates samen met jouw geld kunt laten verdienen!

Module 1 - Affiliate Marketing

Om goed te begrijpen wat je zelf met een Affiliate Programma kunt doen, is het goed om zelf deel te nemen aan diverse affiliate programma's. Alleen door zelf deel te nemen, kun je later zelf bepalen wat goed is voor jouw eigen affiliate programma en eventueel bepalen, hoe je jouw eigen affiliates voor wilt lichten.

Het doel van deze workshop is niet primair om passief inkomen te verdienen, maar als 'bijproduct' van deze training, is het wel goed als je hier serieus je best voor gaat doen.  Alleen dan begrijp je wat er bij affiliate marketing komt kijken en ben je in staat om de juiste keuzes te maken voor jouw affiliates straks.

Deze module (en uitsluitend deze module) kan ook afzonderlijk gevolgd worden door mensen die geïnteresseerd zijn passief inkomen door middel van affiliate marketing te verdienen.

Module 2 - Affiliate Program Marketing  - De techniek

Wanneer we het hebben over online affiliate marketing, dan is het onontkoombaar: We hebben een technische oplossing nodig om de kunnen meten vanaf welke website iemand afkomstig is en dus wie er recht heeft op de affiliate vergoeding. Maar ook willen we een 'afgesloten gedeelte' hebben, waar onze affiliates informatie en promotiematerialen voor ons product kunnen krijgen.

Tijdens deze workshop wordt een aantal methoden behandeld en krijg je ook inzicht over wat voor jou de beste en meest gewenste methode zou kunnen zijn.

Module 3 - Affiliate Program Marketing - De invulling

Een goed affiliate programma staat of valt met het aantal affiliates wat bereid is voor jou jouw product te promoten. In deze workshop gaan we in op de volgende onderdelen:

  • Hoe krijg je affiliates
  • Hoe 'train' je jouw affiliates zo effectief mogelijk te werken
  • Welke promotiematerialen stel je beschikbaar
  • Hoe maak je van jouw affiliate programma een succes voor beide partijen.

Praktische zaken

De eerste module kan als een zelfstandige training worden gevolgd.

Locatie

De training zal in de regio Apeldoorn worden gegeven. De exacte locatie is mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

De training is van 10:00 tot ca 17:00 uur.

Data

De training zal worden gegeven op de volgende data :

  • Module 1 : 6 oktober  2018
  • Module 2 : 3 november  2018
  • Module 3 : 17 november 2018

Prijs

Wanneer je alleen de eerste module wilt volgen, kost de training 197 euro  ex BTW. Wil je alle drie de modulen volgen, dan kost dit 497 euro  ex BTW.

Lunch en consumpties zijn bij de prijs inbegrepen.

Verdere vereisten

Voor deze training zijn geen verdere vereisten. In de opleidingsruimte is Wifi beschikbaar, maar het is niet noodzakelijk voor de cursisten om gebruik te maken van een laptop.