Menu

eCommerce – Seriously

Wanneer je je webshop serieus gaat nemen!

De perfecte verkoopstrategie voor jouw webwinkel!

eCommerce - Seriously is de training voor de online ondernemer die besloten heeft zijn website serieus te nemen. Even niet kijkend naar het platform wat je gebruikt, alleen naar je producten en doelgroep bepalen we welke verkoop methoden het best passen bij jou en jouw publiek. We laten hier een aantal opties de revue passeren.

Enkele onderwerpen die aan bod zullen komen zijn :

  • Wie is jouw doelgroep? Niet volgens jou, maar volgens de consument!
  • Hoe onderzoek je de markt effectief?
  • Sales optimalisatie van je webshop. Hoe zorg je er voor dat je klant meer en vaker koopt?
  • Verhogen van het verkeer naar je webshop.
  • Remarketing en retargeting.
  • Content marketing
  • Fulfulment en dropshipping
  • Handelen over de grenzen

Voor wie

Deze training is niet bedoeld voor ondernemers die naast hun bedrijf 'iets bij willen verdienen' met de verkoop van enkele producten. De cursus is voor ondernemers die zich als doel stellen binnen een jaar minimaal 50000 euro aan omzet te halen uit hun webwinkel.

Je bent bereid actie te nemen en succes te hebben met je webwinkel.

Het is geen 'must' om al een webwinkel te hebben. Sterker nog, wanneer jij plannen hebt om met een webwinkel te beginnen, kan je duizenden euro's en maanden werk besparen, omdat jij niet meer de fouten hoeft te maken, die vrijwel iedereen die start met een webwinkel maakt.

Wat heb je aan het einde van de cursus.

Aan het einde van de cursus heb je een duidelijk idee met betrekking tot de strategie die je met je webshop wilt gaan volgen. Je hebt een goede indruk welk platform het best bij je past en weet wat te doen om hier mee verder te gaan.

Follow up

Wanneer je deze training gevolgd hebt, zijn er drie 'follow up' trajecten mogelijk. Geen van deze trajecten is echter mogelijk, wanneer je deze training niet eerst hebt gedaan.

De trainer

Wilko van der Ploeg studeerde psychologie en IT. Sinds begin 90-er jaren heeft hij gewerkt als system integrator bij enkele grote ondernemingen. In 2002 besloot hij tot een loopbaanverandering en sinds die tijd heeft hij in loondienst en met zijn bedrijf WordXPression meer dan 100 webwinkels geïmplementeerd. Sommige winkels in de 'Top 500', andere voor de spreekwoordelijke drogisterij om de hoek.

Sinds 2010 is hij met name in de marketing kant van webwinkels geïnteresseerd. En met een achtergrond als psycholoog en  system integrator heeft hij een heel eigen en unieke kijk op de manier waarop jij jouw webwinkel vooruit kan helpen.

Praktische informatie

De training wordt op zaterdag 16 maart 2019 van 10 tot 17 uur in Apeldoorn gegeven. De cursus is inclusief lunch, koffie, thee en fris. Laptop is niet noodzakelijk, mocht je hem wel meenemen, er is goed wifi beschikbaar.

Kosten voor deelname zijn 197 euro ex BTW.