Menu

Gratis Nederlandse vertaling voor de WP Courseware Plugin

Nederlandse vertaling voor de nummer 1 LMS plugin voor WordPress

Laten we eerlijk zijn. In het land van Learning Management Systemen voor WordPress staat -ondanks de groeiende concurrentie- WP Courseware nog steeds aan top. Eén van de redenen, dat deze plugin in Nederland nog te weinig wordt gebruikt is vooral omdat er voor deze plugin geen goede, volledige Nederlandse vertaling beschikbaar is.

Daar is nu een einde aan gekomen. Sinds 2011 ondersteunt WordXPression WP Courseware en inmiddels hebben we meer dan 80 klanten geholpen met een vliegende start met hun online leeromgevingen met WP Courseware. Soms door trainingen, soms door het implementeren van het complete platform.

Maar WP Courseware verdient meer gebruikers in Nederland en Vlaanderen. En dat is één reden, dat ik heb besloten om het bestand met de Nederlandse vertaling gratis ter beschikking te stellen voor iedereen!

WordXPression onderhoudt sinds versie 4.4.x de Nederlandse vertaling voor WP Courseware. En die kan je hier helemaal gratis downloaden. Je hoeft niet eens je email adres achter te laten. Maar er is een goed aantal redenen om dit toch wel te doen.

Vijf goede redenen om je in te schrijven voor WordXPressions nieuwsbrief!

 1. De blog van WordXPression is de enige Nederlandstalige blog die regelmatig aandacht besteed aan eLearning op het WordPress platform. Wanneer je succes wilt hebben met je online trainingen is dit zeker een reden om op de hoogte te blijven via de nieuwsbrief.
 2. De blog van WordXPression geeft jou als ondernemer belangrijke informatie met betrekking tot de marketing van je producten. Het is leuk om een goede opleiding online te ontwikkelen, maar als je deze niet kan verkopen, heb je er weinig aan!
 3. WordXPression organiseert regelmatig trainingen op het gebied van eLearning. En alleen de abonnees op de nieuwsbrief krijgen hier grote kortingen op.
 4. Bij het inschrijven op de nieuwsbrief kan je opteren voor waardevolle, gratis ebooks en online 'mini trainingen'. Inschrijven maakt je slimmer! Of in ieder geval beter geïnformeerd.
 5. De nieuwsbrief is gratis. Maar de informatie daarin kan je per jaar duizenden euro's opleveren!

Maar wat ga je downloaden?

Wanneer je de Nederlandse vertaling van WP Courseware download, ontvang je een ZIP bestand. Dit ZIP bestand bevat een drietal bestanden.

 • Het 'PO' bestand voor de Nederlandse vertaling.
  Dat bestand heb je in principe alleen maar nodig, wanneer je bepaalde onderdelen van de vertaling zelf aan wilt passen.
 • Het 'MO' bestand voor de Nederlandse vertaling.
  Dit is het bestand waar het allemaal om draait. Dit moet je uploaden naar je WordPress installatie om de vertaling te activeren. Over het hoe en wat, kan je verder lezen in het
 • PDF bestand voor de Nederlandse vertaling.
  Dit bestand bevat niet alleen een installatie instructie, maar ook informatie hoe je eventueel de vertaling zelf aan kan passen. Want bij iedere vertaling worden er keuzes gemaakt. Zo vond ik het bijvoorbeeld goed om 'instructor' met 'instructeur' te vertalen. Maar in de context van jouw website kan het woord 'coach', 'trainer', 'docent', 'leraar' of voor mijn part 'goeroe' beter passen. Ik vertaalde 'students' met 'cursisten', maar wellicht past het woord 'leerling', 'deelnemer' of 'coachee' jou beter.
  Met andere woorden. De vertaling die je download is een beginpunt, geen 'vertaling gebeiteld in steen'. En het PDF bestand helpt je met het aanpassen van je vertaling, indien nodig.

Heb je nog vragen of opmerkingen bij de download, dan kan je deze in de commentaren achterlaten.

Wil je meer uit WP Courseware halen?

Een goede Nederlandse vertaling is natuurlijk een mooie eerste stap naar een succesvolle online leeromgeving. Maar wil je werkelijk meer uit je trainingen halen, dan is WordXPression jouw partner hiervoor.

Bijvoorbeeld met één van de eLearning gerelateerde trainingen.

Of wanneer je nog geen online leeromgeving hebt, kan je die door WordXPression laten ontwikkelen.

Of download één van de gratis e-boeken van WordXPression

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang één of meerdere gratis e-boeken.

 • Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief

  En als welkomskado mag ik één of meer gratis e-boeken uitzoeken

  Als abonnee op de nieuwsbrief van WordXPression kan je als welkomskado ook één of meerdere van onderstaande e-boeken of online cursussen aanvragen.
  Denk er aan, dat je per aangekruist boek één email bericht ontvangt met daarin de downloadlink van het door jou gekozen product.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.