Starten met WordPress en Elementor Pro

Starten met WordPress en Elementor Pro

17 juni 2022

Unieke kans om onder de 100 euro met een nieuwe website te starten

Na de nieuwe cursus ‘Starten met WooCommerce‘ te hebben aangekondigd, kreeg ik van een aantal mensen het verzoek of ik niet iets vergelijkbaars voor WordPress zou kunnen doen. En dat vind ik eigenlijk een goed idee.

Ben je op zoek naar een (nieuwe) website en wil je het liever allemaal zelf doen, dan ik deze bundel van een cursus plus een jaar lang hosting wel de mooiste manier om te beginnen!

wordpress, wordpress logo, icon-973439.jpg

Over de cursus

De training ‘Starten met WordPress en Elementor Pro’ is een ééndaagse training om te leren werken met WordPress en Elementor Pro.

De training is bedoeld voor de mensen die nieuw zijn met WordPress en/of Elementor Pro . Het mooie van ‘Starten met WordPress en Elementor Pro ’ exact is wat het belooft: Je begint tijdens de cursus namelijk direct met jouw website te bouwen en in te richten

Bij de aanvang van de cursus staat reeds een complete WordPress en Elementor Pro installatie op je te wachten. Bovendien is het eerste jaar hosting op een ‘groen platform’ bij de cursus inbegrepen.

In het ochtedprogramma gaan we aan de slag met de basis van de site en het toevoegen van enkele pagina’s.

In het middagprogramma kijken we naar een aantal omzet verhogende strategieën en leren we hoe we de website eenvoudig zelf aan kunnen passen.

Web designer working on website

Wat leer je?

Tijdens de training leer je onder meer

  • Hoe je zelf jouw WordPress website configureert
  • Welke plugins toch eigen onontbeerlijk zijn
  • Hoe je met behulp van Elementor / Elementor Pro zelf je website aan kan passen.
  • Hoe je jouw website inricht voor optimale conversie.

Deze training is een hands on training. Het is noodzakelijk een laptop met Internet tijdens de cursus te hebben.

Praktische informatie

De cursus zal gegeven worden op de nieuwe opleidingslocatie van WordXPression in Hengelo. (Demmersweg 76).

De cursus begint om 10:00 uur. De locatie zal open zijn vanaf 9:00 uur. De exacte eindtijd van de cursus is mede afhankelijk van het aantal deelnemers (ivm de ‘praktijk lessen’), maar bij het maximum aantal deelnemers (10) wordt de eindtijd rond 17:00 uur ingeschat.

Bij de training hoort een werkboek waarin je aantekeningen kan maken en waar je ook belangrijke informatie in terug kan vinden.

Uiterlijk een week voor de cursus dien je de domeinnaam door te geven, waaronder je webshop bereikbaar zal zijn. Het domein dien je zelf te registreren, de hosting voor het eerste jaar is bij het pakket inbegrepen.

Voor een complete omschrijving van het hosting pakket, zie het ‘WordPress Startpakket‘. Tijdens de cursus zal een speciale aanbieding worden gedaan voor de verlenging van de hosting.

Aanmelden

In verband met de ‘inwijding’ van de cursusruimte kost deze cursus voor de eerste keer slechts 97 euro ex BTW. In de toekomst zal deze cursus 279 euro ex BTW gaan kosten.

Dat is dus inclusief één jaar hosting en de software licenties die je nodig hebt, ter waarde van 127 euro, en een korting van 30 euro op alle volgende jaren hosting

De prijs is bovendien inclusief lunch.

Omdat de locatie in de weekends wat moeilijker met het OV te bereiken is, wordt voor degenen die met het OV komen een taxi-pendel georganiseerd. Dit is gratis voor jou, maar je moet hiervoor uiterlijk om 9:30 uur op de taxistandplaats bij het station in Hengelo aanwezig zijn. Daar zal iemand met een bord ‘WordXPression’ je opwachten.

Indien je later arriveert, zijn de taxikosten voor jouw eigen rekening

Andere trainingen

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht

Flinke kortingen op cursussen van WordXPression.