T-Shirt Academy

T-Shirt Academy

Online cursus - Leer waar je wilt, wanneer je wilt! Levenslange toegang!

Beginnen met een eigen t-shirt business

De succesvolle training ‘Start je Eigen T-Shirt Store’ is nu online!

Na een aantal jaren in klassikaal verband te zijn gegeven is de training ‘Start je Eigen T-Shirt Store’ nu ook online gegaan onder de naam T-Shirt Academy.

In deze online training leer jij alles wat te maken heeft met het ontwerpen en verkopen van t-shirts met een eigen design. 

Meer weten? Lees dan verder!

Over de cursus

De T-Shirt Academy is gebaseerd op, maar niet gelijk aan “Start je Eigen T-Shirt Store”. De T-Shirt Academy is namelijk veel meer!

Gedurende 12 maanden, ofwel 52 weken lang, ontvang je wekelijks drie tot vijf videolessen die jou helpen bij het opzetten en uitbouwen van je eigen T-Shirt business.

Betekent dat dan, dat je een jaar moet wachten, voor jouw T-Shirt shop online kan gaan? Zeer zeker niet. Uitgangspunt van de training is, dat jouw webshop met jouw t-shirt designs na de eerste drie maanden al live kan staan! 

Een complete aanpak

De cursus is een complete cursus. En een heel praktische. Elke week krijg je drie tot vijf lessen met elke week een aantal praktische taken die jou vooruit helpen. Zo ontwerp je in de tweede week al je eerste T-Shirt print. 

En de cursus is heel praktijk gericht. Geen lange droge verhandelingen over Photoshop, maar na een eerste kennismaking in week 1, is vrijwel ieder ontwerp wat je maakt erop gericht nieuwe vaardigheden in Photoshop op te doen. Dus je leert Photoshop kennen terwijl je direct bruikbare T-Shirt ontwerpen maakt. Of was het nu, dat je bruikbare T-Shirt ontwerpen maakt, terwijl je Photoshop leert kennen? Je mag het zelf bepalen!

Wat leer je?

Geen grote voorraden en toch optimale vrijheid!

De meeste T-Shirt trainingen die ik ken leren je hoe je shirts kan verkopen via online diensten als SpreadShirt, TeeSpring, RedBubble of Amazon Merch. En hoewel het mogelijk is om een leuke zakcentje via deze diensten te verdienen, is het heel moeilijk om hier een complete buisiness uit te ontwikkelen.

  • Ik laat je zien hoe je jouw eigen webwinkel in WooCommerce kan bouwen,
  • hoe je zelf de gegevens van je klanten krijgt -zodat je ze opnieuw kan benaderen-
  • en hoe je ook zelf de betalingen binnen krijgt.

Het leukste van het hele verhaal is echter, dat je na het ontvangen van de betalingen, niets meer hoeft te doen.

Want het door jou ontworpen shirt wordt door een andere partij verzonden. Jij hebt dus geen problemen met voorraad, verpakken en verzenden. Je kan je compleet concentreren op je ontwerpen en de verkoop hiervan!

Een succes marketing formule!

Ik leer je mijn succesformule. Hoe je je sales totaal kan automatiseren, zodat je uiteindelijk ook op het gebied van de marketing steeds minder hoeft te doen.

Een prima leerschool voor ondernemers

Het aardige is, dat een aantal deelnemers aan de live cursussen heeft aangegeven, dat door bezig te zijn met T-Shirt marketing, men ook meer inzicht kreeg in de marketing van hun hoofdonderneming.

Het aardige namelijk van de verkoop van T-Shirts is dat je marketing-inspanningen vaak direct resultaat opleveren. Je ziet direct wat werkt en wat niet werkt. Omdat T-Shirts een relatief voordelig risico-arm product zijn, zal een potentiële koper eerder en makkelijker een t-shirt kopen naar aanleiding van je marketing inspanningen dan bijvoorbeeld een dure training, een zonneboiler of een nieuwe auto. Maar de technieken die je gebruikt zijn in grote lijnen dezelfde, het resultaat toont zich alleen eerder.

Passief inkomen

Omdat jij zelf de producten niet hoeft te produceren en verzenden, is de verkoop van T-Shirts een bron van passief inkomen, die je prima naast je bestaande onderneming of een bestaande baan kan doen. 

Aanmelden

Er zijn diverse betalingsplannen mogelijk voor de T-Shirt Academy. Kijk op de site voor meer informatie.

TIJDELIJK 300 euro korting op de training indien ineens betaald!

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht