WordPress Café

Rustig werken aan je website onder professionele begeleiding?

Je wilt een keer een dagje werken aan je website, maar dan gaat er van alles mis. Je kinderen komen vroeg thuis uit school, tante Miep heeft besloten je met een bezoekje te verrassen en tot overmaat van ramp zijn je buren constant aan het boren, waardoor je je niet kunt concentreren!

Of je hebt wel de rust die je nodig had om aan je website te werken, maar je bent nu al drie uur bezig met dat kleine rotdingetje, wat je toch eigenlijk niet meer dan 10 minuten had mogen kosten!

Ken je dat gevoel? Lees dan verder….

Want wanneer je op zoek bent naar

  • Een plek om rustig aan je website te werken
  • Contact met gelijkgezinde ondernemers om tijdens koffiepauzes en lunch te praten over hoe zij hun problemen oplossen
  • Deskundige professionele begeleiding bij het oplossen van die kleine irritante probleempjes die je zeeën van tijd kosten en…
  • Een gratis presentatie die jou helpt jouw deskundigheid uit te breiden…

Dan heb ik goed nieuws voor je!

 

WordPress Café

WordPress Café is terug!

In the periode van 2015 tot en met midden 2017 was er een WordPress Café in Apeldoorn. Een plek waar jij als ondernemer geconcentreerd kon werken aan je WordPress website en waarbij één of meer WordPress experts aanwezig waren om je daarbij te helpen.

Omdat destijds het ‘Café’ letterlijke een horeca aangelegenheid was, en het aantal deelnemers onvoldoende was om de kosten te dekken, is dit initiatief een zachte dood gestorven.

Maar nu heeft WordXPression een eigen locatie in Hengelo. En dat is een goede reden om het WordPress Café nieuw leven in te blazen!

Vanaf de maand September 2022 zal iedere tweede dinsdag van de maand een WordPress Café worden georganiseerd. Het ‘Café’ start om 9:00 en zal duren tot 17:00. Je kan komen en vertrekken wanneer je wilt. En voor degenen die van ver komen… er is de mogelijkheid om met andere ondernemers die ook van verre komen onder het genot van een diner ‘na te blijven’.

Van 15:00 tot ca 16:00 zal er altijd een presentatie zijn met betrekking tot een specifiek WordPress gerelateerd onderwerp.

Wanneer je rustig wilt werken aan je website, maar af en toe wat professionele hulp wilt hebben, is dit de ideale plaats om tegen een voordelig tarief hulp bij je website te krijgen.

 

Mix of office supplies and gadgets

Wat mag je verwachten tijdens een 'WordPress Café'?

Wat je allereerst mag verwachten, is dat we goed zorgen voor de ‘innerlijke mens’. Tijdens een WordPress Café zal goed zorg worden gedragen voor jouw koffie, thee en lunch behoeften.

Het WordPress Café is namelijk inclusief onbeperkt koffie (inclusief variëteiten als cappuccino of espresso) thee (inclusief verse munt of verse gember thee), een geweldige ‘soep en broodjes lunch’ rond het middag uur.

Tijdens de gehele dag zal er minimaal één (ikzelf) WordPress professional aanwezig zijn om jou te helpen met je website. Wanneer de groep van deelnemers wat groter is, zullen er meer WP professionals aanwezig zijn voor jouw ondersteuning. We streven naar één professional per 10 deelnemers. (het maximaal aantal deelnemers is 20).

Gedurende het WordPress Café heb je een rustige plaats om aan je website te werken. Zit je even vast, dan kan je altijd aan een WordPress professional om ondersteuning vragen. Op die manier houden we er lekker de vaart in om jouw doel voor die dag te bereiken.

 

mexican, enchilada, food

Praktische punten

De kosten om deel te nemen aan zo’n dag zijn 27 euro (ex BTW) wanneer je ‘in het algemeen’ deel wilt nemen tussen 9:00 en 17:00, of 47 euro ex BTW, wanneer je ook deel wilt nemen aan het avond diner. Het avond diner zal op een locatie in Hengelo zijn (kan per keer verschillen).

Er is Wifi aanwezig, maar je moet je eigen laptop meebrengen. Vergeet ook je voeding niet!

Er is voldoende parkeerruimte aanwezig.

Onderwerpen voor de presentaties

De onderwerpen voor de presentaties die inmiddels vast staan zijn

  • Dinsdag 13 september 2022 – Makkelijke Salesfunnels bouwen in WordPress
  • Dinsdag 11 oktober 2022 – Wat je moet weten voor je met een online cursus begint
  • Dinsdag 8 november 2022 – Webinars, de ‘does’, ‘dont’s’ en wat je verder moet weten!
  • Dinsdag 13 december 2022 – Zeven dingen die iedereen aan hun WooCommerce site kan verbeteren! KERSTCADEAUTJE VOOR ALLE DEELNEMERS: Mok voor de kerstdagen!

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht