WordXPression ^10

Beginnen als zelfstandige is al duur genoeg

WordXPression WordPress WebsiteBeginnen als zelfstandige is al duur genoeg. En daarom wil WordXPression nieuwe ondernemers verwelkomen met het speciale WordXPression ^10 (tot-de-macht-10) pakket. Want hoe belangrijk een website ook is, je wilt je op meerdere manieren kunnen presenteren. 

Wat ontvang je in dit pakket?

Voorstel voor je huisstijl en in die huisstijl

  • Je logo
  • Een website van 5 pagina's, inclusief blog. Jij levert de tekst aan, hij wordt compleet opgeleverd.
  • 50 visitekaartjes
  • 50 flyers in A5 formaat, enkelzijdig bedrukt.
  • Eén t-shirt in jouw maat*) met je logo voor- en de domeinnaam, bedrijfsnaam en slogan achterop.
  • 3 3D ontwerpen voor jouw e-boek wat je voor listbuilding gaat gebruiken.
  • Complete configuratie van MailChimp voor jouw listbuilding

*) tot maximaal XXXL.

Hoe gaan we hierbij te werk?

Wanneer je interesse hebt voor dit pakket, neem van contact op en we maken een geheel vrijblijvende afspraak via de telefoon of skype om het één en ander door te nemen. Je vertelt over je bedrijf, je doelgroep en je plannen op korte en langere termijn. Naar aanleiding van dit gesprek besluiten we beiden of we een samenwerking zien zitten. 

Je logo

Besluiten we door te gaan, dan ontvang je na de eerste aanbetaling een voorstel voor je logo en je huisstijl. Of eigenlijk, drie voorstellen voor een logo. Uit deze drie voorstellen kiezen we er één uit en hierop doen we maximaal twee revisies. Staat het logo vast, ontvang je ook een voorstel voor je visitekaartjes. 

De website

Kan je je in het hele voorstel vinden, dan gaan we door naar de volgende stap. Je website. Na ontvangst van de tweede aanbetaling wordt voor jou je website gemaakt. Een website met een homepage, een pagina over jou, een pagina over je product of dienst, een contactpagina en een pagina met veelgestelde vragen. Ook zal je website de mogelijkheid hebben om te bloggen. 

Jij levert in eerste instantie de teksten aan. Na maximaal twee redactionele revisie voorstellen wordt de tekst binnen je site geplaatst. Mocht je niet precies weten, wat je nu het best in je site kan zetten geeft dat niet, je krijgt een handige checklist per pagina, waarbij je eigenlijk stap voor stap geleidt wordt door het proces van het schrijven van aansprekende teksten. 

Nadat de teksten 'klaar' zijn ontvang je ook een voorstel voor de inhoud en de layout voor je flyer. 

Op het moment dat de website klaar is, doen we maximaal twee revisieslagen met betrekking tot de vormgeving. 

In de tussentijd ben jij bezig geweest met het schrijven van je eigen e-boek of een ander product voor je 'Listbuilding'. In mijn gratis e-boek 'Verleid je Klant' kun je precies nalezen wat ik bedoel. Voor dit e-boek wordt door WordXPression een 'omslag ontwerp' gemaakt en je krijgt drie afbeeldingen in zowel PSD als PNG formaat die je voor je promotie kan gebruiken.

Livegang

Rond de datum van de livegang van de website ontvang je jouw 'promotiepakket'. 50 gedrukte visitekaartjes (enkelzijdig), 50 gedrukte flyers en een T-shirt in de stijl van je bedrijf. Ook ontvang je de PDF's om in de toekomst het drukwerk bij iedere door jou gewenste drukker uit te kunnen laten voeren. 

Bovendien krijg je toegang tot een online videocursus over het werken met WordPress. 

De kosten

Wat je dus krijgt is een compleet promotiepakket om jou als startende ondernemer het zo makkelijk mogelijk te maken. Het is niet zonder reden, dat dit pakket 'WordXPression ^10 heet: De kosten voor dit hele pakket zijn namelijk slechts 1024, dat is dus 2^10 (twee tot de macht 10) euro (ex BTW). Dat is dus voor je website, je huisstijl en je drukwerk. Alles in één. De eerste 128 (ex BTW) euro betaal je, wanneer we daadwerkelijk aan de slag gaan met je huisstijl en het logo. 512 euro (ex BTW) wanneer een aanvang wordt genomen met de bouw van je website en het resterende bedrag bij de oplevering van het geheel. 

Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je wel aan enkele voorwaarden voldoen:

  • Je staat minder dan een jaar ingeschreven bij de KvK als zelfstandige. 
  • Je hebt nog geen 'self hosted' WordPress website voor je onderneming.
  • Je hebt al een duidelijk idee wat je met je onderneming wilt.

Past dit allemaal bij je, en spreekt deze opzet je aan? Neem dan contact op.