WordXPression pre-vakantie kortingen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe website, helemaal op maat, maar je de tarieven van WordXPression toch wat aan de hoge kant vindt, dan is wellicht de ‘pre vakantie korting’ wat voor jou.

Zelf heb ik ontdekt, dat de meeste ZZP-ers het het hele jaar druk hebben. Maar in de maanden Juli en Augustus dan hebben ze minder te doen, en dat is de tijd om aan hun website werken. Mooi natuurlijk, maar dat is ook de tijd, dat ik het juist wat rustiger aan wil doen, en vooral wil werken aan mijn online cursussen, omdat ik de rest van het jaar toch weinig tijd heb.

Sinds 2015 (tot en met 2019, tijdens de COVID crisis was dit minder van toepassing) heb ik dan ook dat jij als ondernemer een flinke korting op je website kan krijgen, wanneer je deze in de periode van 22 mei tot 10 juli laat bouwen. En die korting loopt op tot wel 40%!

Dus heb jij plannen om je website in de zomervakantie te laten bouwen, maar kan het eventueel ook nu, dan krijg je maar liefst tot 40% korting op de volgende productgroepen

WordPress XPress websites

WooCommerce webshops op maat

Online leeromgevingen

Interesse? Stuur me even een bericht via de chat (rechtsonder op het scherm) wanneer ik online ben of laat een berichtje voor mij achter.

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht