De WordXPression Standaard Website

Wat minder contact, maar nog steeds een prima website

WebdesignZelf geef ik er de voorkeur aan om via het WordPress XPress programma samen met jou aan je website te werken. Maar soms is dat niet nodig. Bijvoorbeeld omdat je WordPress al heel goed kent of heel duidelijk weet, hoe je website er uit moet komen te zien.

In dat geval kun je ook kiezen voor de WordXPression Standaard Website. En om het gelijk maar even duidelijk te maken, het is geen standaard website, die er uit ziet als dertien in een dozijn, maar de website die volgens standaard methoden wordt opgebouwd.

Wat je krijgt is een website met voldoende groeipotentieel voor de toekomst. Omdat ik gebruik maak van het Genesis Theme Framework -één van de beste Theme Frameworks beschikbaar- heb je een website waarvan de huisstijl en opmaak in de toekomst makkelijk aan te passen zijn, zonder dat je gelijk de hele site ‘van de hand’ kunt doen.

Voordat we samen aan het werk gaan, wil ik je graag wat beter leren kennen  en weten, wat je precies met je site en met je bedrijf wilt. Als je dus interesse hebt, dan plannen we eerst een keer tijd in voor een Skype afspraak. Op deze manier kunnen we gelijk duidelijk krijgen of we allebei ongeveer dezelfde kant op willen met de website. Bovendien krijg je te horen, wat de site je gaat kosten.

Ik werk uitsluitend ‘fixed price’, het bedrag wat ik noem is -er van uitgaand, dat de specificaties niet veranderen- vast. Je hebt dus geen vervelende verrassingen achteraf.

Als we besluiten inderdaad met elkaar aan de slag te willen gaan, dan wordt je website gebouwd op een tijdelijk domein van WordXPression. Wanneer de site klaar is, kan jij hem verder vullen met de inhoud.

Is uiteindelijk de site helemaal ‘productierijp’, dan wordt je oude site vervangen door je nieuwe WordPress site.

Wat krijg je?

Je krijgt een website met onder meer :

  • Een onbeperkt aantal pagina’s. Je moet ze natuurlijk wel zelf vullen.
  • Een onbeperkt aantal blogposts in de blog. En die moet je natuurlijk wel zelf schrijven
  • Een aantal ‘standaard pagina’s’, alvast gevuld met de outline wat je het best hierin kunt schrijven. De tekst moet je wel zelf aanpassen.
  • GravityForms met een opt-in en een contactformulier
  • Een homepage in één van de standaard layouts naar keuze
  • En dit alles opgemaakt in jouw huisstijl.

Mogelijke uitbreidingen (tegen een meerprijs)

  • Een webwinkel met WooCommerce
  • Een Learning Management Systeem met WP Courseware
  • Een meertalige website met WPML
  • Of een combinatie van bovenstaande.

En wat gaat dat allemaal kosten?

De prijs valt eigenlijk best wel mee. Je kunt al een WordXPression Standaard Site krijgen vanaf 400 euro ex BTW. Bovendien krijg je als kennismaking ook voor 3 maanden een gratis abonnement op het WordXPression Plus Service Contract. Je site wordt dan 24/7 bewaakt tegen storingen. Stel je prijs op deze extra dienst, dan kun je na afloop van die drie maanden dit abonnement tegen heel gunstige voorwaarden verlengen.

Gaat je site meer dan 700 euro kosten, dan krijg je zelfs het WordXPression Plus Service Contract voor 6 maanden. Dit is bovendien inclusief een SEO consult na afloop van deze periode. En ook dit is natuurlijk voordelig te verlengen!

Interesse? Neem dan contact op om een Skype afspraak te maken.