Het WordXPression affiliate Programma

Geld verdienen met WordXPression

Op een groot aantal van mijn sites, zowel mijn cursus sites als webshops, heb ik affiliate programma’s in gebruik. Op de WordXPression site zelf heb ik dat toch heel lang niet gedaan, omdat het best een complex geheel is om het allemaal handmatig bij te houden. Want tot twee jaar terug gingen vrijwel alle producten via de WordXPression site via handmatige verwerking.

Daar is echter al een hele tijd geleden verandering in gekomen. Want steeds meer diensten van WordXPression worden online betaald. En dus wordt het ook een stuk makkelijker om ook deze diensten op te nemen in mijn affiliate programma.

Want laten we wel zijn. Mensen worden regelmatig naar mij doorverwezen voor een website of taken die met de support strippenkaart opgelost kunnen worden. En tegenover al die vriendelijke verwijzingen, mag best een beloning staan.

Dus ben ik gestart met het WordXPression Affiliate Programma. Een makkelijke manier om een leuk extra inkomen te verdienen.

WordXPression Affiliate Programma

Hoe werkt het?

Als eerste registreer je je natuurlijk voor het WordXPression Affiliate Programma. En dat kan je heel makkelijk doen door het registratieformulier in te vullen.

Wanneer je aanvraag voor het affiliate programma is goedgekeurd kan je gelijk aan de slag gaan. En dat kan eigenlijk op twee heel makkelijke manieren.

De ene manier is door te linken naar de WordXPression site met jouw speciale affiliate links. Dit kan naar blogposts, productpagina’s… eigenlijk van alles zijn.

Klikt iemand op zo’n link, dan wordt er een speciale cookie gezet. En die blijft 180 dagen geldig. Besluit die persoon in die 180 dagen een product van WordXPression te kopen of een dienst af te nemen, en dit is een product of dienst die online afgerekend wordt, dan krijg jij 10% van dat bedrag. Dat bedrag wordt in jouw ‘affiliate tegoed’ geregistreerd en daar heb je elk moment dan de dag inzage in.

En als dat bedrag boven de 50 euro komt, dan kan je om uitbetaling verzoeken.

De tweede manier is wat directer. Bij de goedkeuring voor jouw aanvraag voor het affiliate programma krijg je namelijk een speciale kortingscode. Die kortingscode verwijst direct naar jou. Koopt iemand iets op de WordXPression site, en gebruikt hij deze kortingscode, dan krijg jij ook 10% van dat bedrag.

Dit is prima geschikt voor een persoonlijke verwijzing. Weet jij bijvoorbeeld iemand met een WordPress probleem, en je verwijst die persoon door naar WordXPression met die kortingscode, dan heb jij die bonus al te pakken.

De hoogte van de korting die de persoon die jij verwijst kan krijgen is afhankelijk van hoe succesvol jij bent als affiliate. In eerste instantie is de korting 10%. Maar wanneer jij als affiliate meer dan 1000 euro aan affiliate vergoeding hebt verdiend, dan wordt dat 15%. Op deze manier doe je niet alleen jezelf, maar ook de collega ondernemers die je verwijst een plezier.

De regels…

Natuurlijk geldt er een aantal regels. Allereerst is het niet de bedoeling, dat jij ongebreideld gaat spammen. Het is prima, wanneer je een link of een kortingscode in een nieuwsbrief opneemt, die gaat naar mensen die zich hebben ingeschreven voor die nieuwsbrief, maar het is niet goed om de link of code naar jan en alleman te mailen.

Een tweede regel is dat het met het verwijzen via een link zo is, dat de laatste verwijzing geldt.

Stel je voor, jij hebt een link naar de WordXPression Support Strippenkaart gemaakt. Jan klikt hierop en vind het eigenlijk wel heel interessant. Vier dagen later komt hij op de site van Piet en daar is ook een link naar de WordXPression site. Mogelijk een heel andere pagina, maar Jan klikt nu op die link.

Wat er nu gebeurd, is dat Jan zijn cookie wordt overschreven. Dus jouw verwijzing is niet meer ‘in de browser’. En dat is natuurlijk ook best terecht, want wanneer Jan iets zou kopen, dan is de reden dat hij op de site is gekomen de verwijzing van Piet geweest.

Wanneer je je hebt aangemeld voor het affiliate programma, dan kan je voortaan inloggen via het speciale formulier voor affiliates. Log dus niet in via de webshop!

En om het verdienen van die eerste affiliate verwijzing iets makkelijker te maken krijg je alvast 10 euro cadeau. Dus je hoeft nog maar voor 40 euro ‘door te verwijzen’ om die eerste 50 euro uitbetaald te krijgen.

Interesse? Meld je dan vandaag nog aan!

Nog niet uitgelezen?

Vind je dit artikel interessant? Mooi! Want ik heb nog veel meer te bieden. Op deze site vind je letterlijke honderden artikelen over WordPress, marketing, e-commers, e-learning en nog veel meer onderwerpen. Op zoek naar meer informatie? Kies één van de trefwoorden hieronder of tik een zoekopdracht in.

Wees eens aardig en deel dit met je vrienden
Enkele trefwoorden om vergelijkbare posts te vinden:

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht