WordPress XPress

Een website op maat in één dag. En nog heel betaalbaar ook!

Een website op maat met de WordPress XPress website van WordXPression

Sinds 2012 bouw ik met WordXPression al websites volgens de ‘WordPress XPress’ formule. Jij komt langs in Apeldoorn en in één dag tijd wordt jouw website gebouwd. Dus geen ellenlange procedures met webdesigners, maar wanneer jij de content voor de site goed hebt voorbereid is aan het einde van de dag je website zo goed als klaar en kunnen we de livegang plannen. 

Hoe werkt dat?

Dank zij de moderne hulpmiddelen die webdevelopers tot hun beschikking hebben is het in de meeste gevallen mogelijk om vrij snel een website te ontwikkelen. 

Wat echter een onzeker punt blijft, is de communicatie met de klant. En daar gaat heel veel tijd mee verloren. Door samen met de klant aan tafel te zitten, en samen de website op te bouwen, wordt daardoor kostbare tijd bespaard en kan de site vaak aan het einde van de dag al online.

We beginnen met de basis

De basis voor jouw nieuwe website is de ‘eenvoudige ondernemers website’. Maar eenvoudig is alles behalve ‘standaard’.

Want qua look and feel bepaal jij compleet hoe de site er uit zal zien. Wat ‘standaard’ is zijn echter de functionaliteiten:

  • Homepage
  • Productpagina / Service pagina
  • Een pagina ‘about us/about me’
  • FAQ pagina
  • Blog
  • Contactpagina
En laten we vooral niet de gebruikersvriendelijke page builder vergeten, waarmee je bijvoorbeeld eigen sales pagina’s, promotionele pop ups en andere zaken kan maken. 
 

En wanneer je de abonnementen op onderliggende diensten hebt hebt:

  • Koppeling met MailChimp of Active Campaign
  • Koppeling met OneSignal voor Browser push berichten
  • Inrichten Google Analytics en eventueel de Facebook pixel.

Let op: Bovengenoemde zaken worden niet op de dag zelf ingericht. Dit gebeurt na oplevering van de website. Dit omdat de voornoemde diensten uitgaan van de uiteindelijke URL.

Voor bovengenoemde functionaliteit in een eigen gewenste vormgeving betaal je slechts vanaf 600 euro. Neem contact op voor meer informatie.

En dat is nog steeds niet alles. Want -indien gewenst- krijg je het eerste jaar een standaard hosting pakket gratis. Host je liever je site bij een partij waar je al bij host? Ook prima. Heb jij een site waar hogere snelheidseisen aan gesteld worden, kijk dan ook even onder aan deze pagina voor de mogelijkheden van WordXPression’s hosting met performance garantie. 

Bovendien krijg je op dit standaard pakket drie uren op een support strippenkaart voor de ondersteuning achteraf.

Maar waarschijnlijk wil je meer!

Maar waarschijnlijk wil je meer dan de ‘standaard functionaliteiten. En dat is geen enkel probleem, want dat is zonder meer mogelijk. Wanneer je dat voor onze ‘bouwdag’ aangeeft, wordt dat gewoon meegenomen in de offerte. 

Besluit je later tot deze uitbreiding, dan is dat ook geen enkel probleem, je bent dan alleen iets duurder uit dan wanneer we het op de bouwdag bouwen.

Hiernaast zie je een korte lijst met enkele van deze extra mogelijkheden. Staat jouw mogelijkheid er niet bij? Geen probleem. Neem gewoon contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden met je. 

Hoe gaat dit in het werk?

Wanneer jij besluit interesse te hebben voor een WordPress XPress website, vul je onderstaand formulier in. Ik zal dan zo snel mogelijk een belafspraak met jou maken, waar we een aantal zaken in door kunnen nemen. Besluit je inderdaad met WordXPression in zee te willen gaan, dan plannen we een datum.

Je ontvangt een voorschotfactuur van 50% van het offertebedrag die voor deze geplande datum voldaan dient te worden. Het restant is bij oplevering verschuldigd.

Op de dag zelf arriveer je rond 9-10 uur bij WordXPression op kantoor in Apeldoorn. Tijdens de kop koffie nemen we de belangrijkste punten van de dag door en daarna gaan we aan de slag met een ‘ruwe schets’ (niet te letterlijk, het is al een website) van je site.

Nadat we het eens zijn over de schets, vertel ik je het één en ander over WordPress, voor zover je er nog niet bekend mee was, en leg je verschillende onderdelen uit. 

Daarna ga ik aan de gang met het verfijnen van deze schets, terwijl jij de inhoud van de site begint te vullen.

Rond het middaguur gebruiken we de lunch en daarna gaan we verder.

Aan het einde van de dag is je site voor een groot deel klaar. Er staat nog een aantal taken voor jou open -Meestal het vullen van de site met concrete content- en mogelijk nog een aantal acties voor mij. 

Rond een uur of vijf nemen we tevreden afscheid van elkaar. Jij door je nieuwe site en ik omdat ik weer een tevreden klant erbij heb.

Eventuele toevoegingen aan je website

Op zoek naar een voordeligere oplossing? Kijk hier dan ook eens

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in en we maken een belafspraak om het één en ander door te nemen.

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht