eCommerce

eCommerce advies regelrecht uit de praktijk

Sinds 2002 ben ik actief in de eCommerce sector. Voor degenen die dit niet direct in de tijd kunnen plaatsen: Dat was toen PayPal net bekendheid op het Internet begon te krijgen en iDEAL nog niet eens bestond in de gedachten van bankierend Nederlands. 

In al die jaren ben ik altijd actief gebleven op het gebied van eCommerce. 

Het was dan ook niet echt verbazingwekkend dat toen er éénmaal enkele goede eCommerce plugins voor WordPress verschenen ik al snel op onderzoek ging naar de ‘juiste’ plugin om een goede webwinkel te hebben. En het mag nauwelijks verrassend zijn, dat uiteindelijk WooCommerce als grote overwinnaar uit de bus kwam. 

Meer dan alleen software

Maar met WordXPression wil ik meer dan alleen ondersteuning bieden op het gebied van software. Want dat is slechts de eerste 10% van dat grote geheel wat we eCommerce noemen. eCommerce is meer dan een webwinkeltje online zetten en dan hopen dat mensen van je willen kopen. 
Ik hoop dat het groot aantal blogartikelen wat ik in de afgelopen jaren over dit onderwerp heb geschreven, je dit duidelijk zal maken. 

Wil je deze kennis -plus nog veel meer- in gecomprimeerde vorm jezelf eigen maken, dan kan je natuurlijk ook de eCommerce trainingen van WordXPression volgen. Hierin gaan we heel wat verder dan de werking van de software. Je leert over de usability factoren met betrekking tot jouw webwinkel, hoe je jouw klant meer per bezoek laat kopen en nog veel meer waardoor je de omzet van je website -wanneer je het geleerde implementeert- minimaal met 30% moet kunnen verhogen!

Voel je meer voor een persoonlijke benadering, dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.