E-Commerce

E-Commerce

| E-Commerce

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de e-commerce sector. Eerst als werknemer en sinds 2010 als zelfstandige met WordXPression. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik op vele manieren e-commerce diensten aanbiedt.

Naast het aanbieden van mijn diensten via WordXPression run ik zelf een aantal succesvolle webshops. Van mij dus geen theoretisch gepraat maar praktische adviezen die ik in mijn eigen praktijk ook gebruik.

Nieuwe webshop?

Ben je op zoek naar een nieuwe webshop, dan ben je bij WordXPression aan het juiste adres. Afhankelijk van je behoeften zijn er drie standaard oplossingen mogelijk. Wil je meer maatwerk hebben, neem dan rustig contact op en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wil je meer omzet?

Op zoek naar meer omzet voor je webshop? Vrijwel iedere webwinkelier laat omzet liggen door acties na te laten. Door middel van trainingen en persoonlijk advies helpt WordXPression jou meer omzet uit je webshop te halen. Lees verder of neem vrijblijvend contact op.

Op zoek naar gratis e-books?

In de afgelopen jaren heeft WordXPression een aantal gratis e-boeken over WooCommerce en e-Commerce in zijn algemeenheid uitgegeven. Wil je meer leren over e-commerce, bekijk dan onze pagina met gratis e-boeken eens. Er zijn ook enkele nieuwe publicaties gepland!

Blog

In meer dan 10 jaar tijd is er natuurlijk ook heel wat over WooCommerce, Shopify en e-Commerce in zijn algemeenheid verschenen in de blog van WordXPression. 

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht