Ondersteuning voor WooCommerce

WordXPression – Jouw aanspreekpartner voor ondersteuning voor WooCommerce

Heb jij ook het gevoel, dat je bij jouw WooCommerce webwinkel best een helpend handje zou kunnen gebruiken?

Sinds 2012 ben ik -Wilko van der Ploeg- actief met het ondersteunen van ondernemers bij het werken met WooCommerce.

Dat doe ik onder meer door WooCommerce websites te bouwen, of jou te helpen bij de bouw van jouw WooCommerce website. Waar veel ondernemers echter eigenlijk te weinig stil bij staan, is dat bij de oplevering van een WooCommerce website het eigenlijke werk pas begint!

Want niets verkoopt zichzelf! Daar zal je toch echt wat voor moeten doen.

Verkeer voor je webshop

ondersteuning voor woocommerce

De eerste ondersteuning voor WooCommerce die je mogelijk nodig zal hebben is ondersteuning bij het krijgen van verkeer naar je website. Wanneer je naast je webshop ook een ‘brick and mortar’ shop hebt, dan zal het initiele verkeer misschien niet zo’n groot probleem zijn, maar hoe laat je dat verkeer groeien?

Is jouw website jouw enige verkoopkanaal, dan is het krijgen van verkeer nog veel uitdagender.

Goede advertentiecampagnes via Facebook of Google Ads zijn dus van groot belang. En daar kan ik je prima mee ondersteunen!

Advies uit de praktijk

Het aardige van WordXPression is dat ik jou geen theoretische adviezen geef, maar concrete adviezen uit de praktijk. Niet alleen uit de praktijk van mijn klanten, maar ook uit mijn eigen praktijk. Want naast WordXPression run ik ook een aantal webwinkels met t-shirts, bad- en sportkleding. Jij krijgt dus advies van iemand die weet hoe het is om online producten te verkopen!

Meten is weten

ondersteuning voor woocommerce

Het krijgen van verkeer is natuurlijk leuk, maar welke stromen van verkeer zorgen nu eigenlijk voor meer verkoop. En welke doen dat niet?

Dat is met name van belang te weten, wanneer je betaalt voor verkeer, bijvoorbeeld via advertentiecampagnes. Want leveren die campagnes jou voldoende omzet op?

Ik help je met het inzichtelijk maken van welke verkeerstromen tot welke omzet leiden. Op deze manier kan je weloverwogen beslissen welke in welke verkeersstromen je meer tijd en geld wilt investeren, en in welke verkeersstromen je dat niet wilt doen.

Optimaliseren van het verkoopproces

Wist je dat de meeste ondernemers bakken geld laten liggen, door te weinig aandacht te besteden aan hoe de klant zich op de site gedraagt en door te weinig stil te staan met welke kleine stapjes grote omzetverschillen bereikt kunnen worden.

De ondersteuning voor WooCommerce stopt dan ook niet na het zorgen voor meer verkeer. Want wat we vooral willen, is meer omzet per bestelling en meer bestellingen per klant.

Ik help je dan ook graag jouw remarketing procedures goed op poten te zetten en uiteindelijk geheel te automatiseren.

We kunnen dit bijvoorbeeld doen door ‘split tests’ op je site te draaien. We kijken dan hoe kleine veranderingen in de site mogelijk grote invloed kunnen hebben op het koopgedrag van je klanten.

Verbeteringen analyse

ondersteuning voor woocommerce

Wil je klein beginnen met te kijken wat er mogelijk is om de conversie van jouw webshop omhoog te krijgen? Plan dan eens een video consult in. Bij de voorbereiding van dit consult kijk ik naar je webshop en kom met een aantal verbeterpunten. Deze verbeterpunten nemen we in het videoconsult zelf in detail door.

Op deze manier heb je al een ‘stappenplan’ hoe je in de komende periode de conversie van jouw website kan verbeteren.

Schappelijke tarieven.

En door de unieke constructie van de WordXPression Support Strippenkaart is jouw ondersteuning voor WooCommerce nog heel betaalbaar ook. Voor meer informatie lees verder over de strippenkaart

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht