Wat wil het zeggen, dat een strippenkaart (maar) 2 jaar geldig is?

Wat wil het zeggen, dat een strippenkaart (maar) 2 jaar geldig is?

Eigenlijk weinig. Toen ik echter begon met de strippenkaart en merkte dat het eigenlijk een groot succes was, kreeg ik nachtmerries over een situatie, waar klanten mij op mijn 88e nog steeds benaderden, omdat ze in 2012 een strippenkaart hadden gekocht.

Ik realiseerde mij, dat er een ‘einddatum’ op een strippenkaart moet zijn. En tot 2017 had ik de praktijk, dat ik, indien een klant nog strippen over had en de twee jaar bijna om waren, een mailtje stuurde om te vragen, of ik nog iets kon doen voor die klant.

Tot ik mij realiseerde, dat ik op deze manier opnieuw de administratieve rompslomp op de hals haalde, die ik juist met een strippenkaart had willen voorkomen!

Dus besloot ik het voor jou en mij makkelijker te maken. Eigenlijk is een strippenkaart onbeperkt geldig. Maar daar is één beperkende voorwaarde.

Op het moment dat ik besluit te stoppen met WordXPression, krijg jij als koper van een strippenkaart een email. Ik verplicht mijzelf om na dat moment nog twee jaar ‘strippenkaartdiensten’ te verlenen. En gedurende die tijd kan jij nog je klusjes doorgeven.

Na die twee jaar stopt het echt en ga ik ervan uit, dat de overgebleven uren een donatie zijn voor mijn ‘retirement fund’.

Je bent na mijn pensionering als strippenkaart klant altijd welkom voor een zelf gebrouwen biertje en een zelfgebakken culinaire hamburger.

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht