WordPress Training

Niet alleen WordPress

Zoals met zoveel dingen, is het ook met jouw website zo: Stilstand is achteruitgang. Om succes met je website te hebben, zul je er actief mee aan de gang moeten. En omdat de ontwikkelingen niet stil staan, ben je constant bezig bij te leren. Nu heb je één geluk: Dat bijleren hoeft je niet veel te kosten. Door middel van mijn blog houd ik je namelijk wekelijks op de hoogte en krijg je wekelijks nieuwe kennisupdates.

Maar natuurlijk wil je meer. En daarom organiseer ik regelmatig verdiepingstrainingen, trainingen waarbij we wat verder ingaan op bepaalde onderdelen rond WordPress of rond andere gerelateerde onderwerpen. Zoals bijvoorbeeld de populaire 'Covert Listbuilding Secrets' training, waar je leert, hoe je jouw mailinglijst exposief kunt laten groeien.

In company trainingen

Naast de georganiseerde trainingen geef ik regelmatig 'in company' trainingen. Dat kan voor wat grotere klanten zijn (scholen, ondernemersverenigingen, mkb), maar wat ook steeds vaker gebeurt, is dat een groep ZZP-ers de koppen (en portemonnees) bij elkaar steken om gezamenlijk een 'training op maat' te bestellen.

Ook is het mogelijk om één van de reguliere WordXPression trainingen als 'In Company' training te laten verzorgen, met uitzondering van de Content Creation Workshop en Bootstrap Thema's maken voor WordPress.

Ben je met je bedrijf of een groep ondernemers geïnteresseerd in één van de WordXPression trainingen? Vanaf 5 deelnemers kan het al voordeliger zijn om de training 'in company' uit te laten voeren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op.

Persoonlijk pakket!

Wil je niet één maar een aantal trainingen volgen? Neem ook dan contact  op. Afgestemd op jouw persoonlijke kennisdoelen stel ik graag voor jou een pakket van trainingen en persoonlijke begeleiding samen voor een concurrerende prijs.

Geplande trainingen

In  de agenda vind je  alle op dit moment geplande  trainingen.