Elementor voor aankomende experts

Elementor voor aankomende experts

25 en 26 maart 2023

Wil je werkelijk de diepte in met Elementor? Dan is Elementor voor Aankomende Experts iets voor jou. Om succesvol deel te nemen aan deze training wordt niet alleen kennis op het niveau van ‘Elementor voor Gevorderden’ verwacht, maar wordt ook verwacht, dat je in ieder geval een basiskennis van HTML en CSS hebt, want een aantal zaken die we gaan doen gaat voorbij aan het simpele ‘drag and drop’ van Elementor zelf.

Omdat Elementor duidelijk heeft aangegeven, dat vanaf versie 3.8 het ‘klassieke’ systeem van columns en rows afgebouwd gaat worden ten gunste van het nieuwe flexbox systeem zullen de Elementor cursussen van WordXPression zich richten op dit FlexBox systeem. Op dit moment zijn beide systemen mogelijk in Elementor, maar Elementor heeft duidelijk aangegeven voor de toekomst zich helemaal op het FlexBox systeem te gaan richten en het ‘klassieke’ systeem uit zal worden gefaseerd.

Responsive web design on different screens

Over de cursus

Tijdens deze cursus leer je de basisvaardigheden die je moet beheersen om een begin te maken naar een Elementor ‘Expert’ status. Na deze cursus ben je geen expert, maar je weet precies welke vaardigheden je jezelf nog aan moet leren om dit te worden. Het is verder vooral een zaak van op de hoogte blijven en veel oefenen om deze expert status te bereiken.

De volgende zaken komen tijdens de cursus aan de orde

  • Het Elementor Flexbox model -de voor en de nadelen.
  • Animaties in Elementor
  • De uitdagingen van een Responsive ontwerp -en hoe lossen we de problemen op?
  • Elementor op dieet: Hoe voorkom je HTML-bloat?
  • Zelf een widget met data koppelingen maken (Unlimited Elementor)
  • Elementor Kits aanmaken en gebruiken op andere sites
  • Troubleshooting met Elementor

Wat leer je?

Tijdens deze cursus vorm je de basis om een echter Elementor Expert te worden. Natuurlijk is een daadwerkelijke expertise afhankelijk van verdere zelfstudie en vooral, veel doen!

Praktische informatie

Dit is een cursus van twee opeenvolgende dagen. De cursus wordt gegeven op de opleidingslocatie van WordXPression Demmersweg 76 in Hengelo. Voor degenen die van ver komen, op enkele honderden meters van de opleidingslocatie is een Van der Valk hotel.

Aanmelden

Deze tweedaagse cursus kost 347 euro ex BTW. Tot 1 december 2022 betaal je slechts 247 euro ex BTW

Andere trainingen

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht