Elementor voor Beginners

Elementor voor Beginners

8 oktober 2022

Heb je een website met Elementor en Elementor Pro of ben je van plan een website hiermee te gaan bouwen, dan is de cursus ‘Elementor voor Beginners’ precies die cursus die je nodig hebt. In één dag leer je niet alleen Elementor beter kennen, maar gaan we ook in op de workflows die ervoor zorgen, dat je met Elementor Pro behoorlijk wat tijd kan besparen.

Tijdens de cursus gaan we aan het werk met een (tijdelijke) website waarop Elementor en Elementor Pro staan geïnstalleerd. Deze site zal tot 3 maanden na de cursus voor jou beschikbaar blijven, zodat je deze plaats vrijelijke kan gebruiken om te experimenteren.

Over de cursus

Tijdens de cursus gaan we allereerst in op wat nu eigenlijk een pagebuilder is, wat een theme builder is en wat het verschil is tussen deze twee.

Daarna gaan we daadwerkelijk aan de slag met Elementor Pro. We beginnen met een ‘goede opzet’, waardoor straks eventuele veranderingen aan de website wel heel makkelijk worden gemaakt.

Tijdens deze cursus bouwen we stap voor stap een website met een vijftal pagina’s :

  • Een homepage
  • Een contact pagina
  • Een ‘over mij’ pagina
  • Een blog overzicht pagina
  • Een blog pagina

Kortom, alles wat er op een website voor moet komen. Alle andere pagina’s zijn een uitbreiding op dat thema.

Als voorbeeld gebruiken we een page layout die tijdens de cursus wordt aangeleverd, maar het staat je vrij om jouw eigen bestaande website ‘na te bouwen’ in Elementor.

Compleet aan het einde leer je bovendien ook nog hoe je jouw ontwerp als een ‘theme kit’ kan downloaden en als basis kan gebruiken voor andere websites.

Wil je Elementor dieper leren kennen, dan is hier als vervolgtraining ‘Elementor voor gevorderden‘ de aangewezen training voor. Als je deze training en ‘Elementor voor gevorderden’ samen bestelt, krijg je bovendien 20% korting. Deze korting wordt automatisch verrekend.

Wat leer je?

Na afloop van deze cursus weet je precies hoe :

  • Het ontwerp systeem van Elementor werkt
  • Hoe je het meest efficient met Elementor kan werken
  • Je begrijpt de verschillende manieren voor het positioneren van de widgets op de pagina
  • Je bent in staat om zelf template pagina’s te maken
  • Je weet hoe je plugins kan vervangen door ingebouwde functies van Elementor

Kortom, je hebt al die kennis, die er bij Elementor voor Gevorderden van je wordt verwacht.

Praktische informatie

De cursus begint om 10:00 uur. De locatie zal open zijn vanaf 9:00 uur. De exacte eindtijd van de cursus is mede afhankelijk van het aantal deelnemers (ivm de ‘praktijk lessen’), maar bij het maximum aantal deelnemers (10) wordt de eindtijd rond 17:00 uur ingeschat.

De cursus is inclusief onbeperkt koffie, thee en bronwater en inclusief lunch. Voor specifieke dieetwensen wordt je verzocht dit tijdens de aanmelding op te geven in het notitieveld.

Voor de cursus is een voldoende snelle laptop met internetverbinding noodzakelijk.

Aanmelden

De cursus kost 147 euro ex BTW. In combinatie met de cursussen ‘Elementor voor Gevorderden’ en ‘Elementor voor Aankomende Experts’ worden de cursussen aanzienlijk goedkoper.

Andere trainingen

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht