WooCommerce in Detail

WooCommerce in Detail

10 en 11 februari 2023

Gun jezelf de omzet die je verdient!

Wil jij meer halen uit je webshop? En dat gewoon op een praktische, direct toepasbare manier? Dan is WooCommerce in Detail de training voor jou. Tijdens deze training leer je hoe je jouw webshop tot een ware verkoopmachine kan maken.

In twee cursusdagen plus 6 videolessen laat ik je zien, hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw klanten gemiddeld meer kopen per bestelling en vaker bij je zullen bestellen?

Een grote belofte? Nee, hoor, ik durf een nog grotere belofte te doen: Als jij toepast wat je leert in de training kan je jouw omzet verdubbelen!

Over de cursus

De meeste webwinkeliers laten een groot deel van de omzet liggen.

Wist je dat je door een paar maatregelen in je webshop te treffen, je jouw omzet met gemiddeld 60% kan laten stijgen? Of in veel gevallen zelfs verdubbelen?

En het mooie is, dat een aantal van die maatregelen die jouw omzet verhogen er bovendien ook nog eens voor zorgen, dat je minder uitvoerende taken krijgt, omdat je winkel verder geautomatiseerd word.

Tijdens WooCommerce – In Detail kijken we samen naar de manier waarop jouw webshop efficiënter werkt en meer omzet genereert.

En dat zijn geen vage theoretische verhandelingen. Ik run zelf diverse webshops en alles wat ik jou leer heb ik eerst zelf met succes in mijn eigen webshops toegepast!

Het zijn dus heel praktische maatregelen die direct werken!

Wat leer je?

Dag 1

  • Anatomie van succes
  • Drie stappen voor meer omzet.
  • Optimaliseren van het verkoopproces
  • De anatomie van een goede productpagina

Dag 2

  • Verkoopautomatisering uitgelegd.
  • Werken met Affiliates
  • Supercoole package deals!
  • Meer omzet met salesfunnels.

Na afloop van de cursus krijg je toegang tot een aantal videolessen die als aanvullend materiaal voor de cursus dienen. Deze videolessen blijven tot 1 jaar na de cursus online toegankelijk.

Praktische informatie

De cursus zal gegeven worden op de nieuwe opleidingslocatie van WordXPression in Hengelo. (Demmersweg 76).

De cursus begint om 10:00 uur. De locatie zal open zijn vanaf 9:00 uur. De exacte eindtijd van de cursus is mede afhankelijk van het aantal deelnemers (ivm de ‘praktijk lessen’), maar bij het maximum aantal deelnemers (16) wordt de eindtijd rond 17:00 uur ingeschat.

 

Aanmelden

Deze tweedaagse cursus kost 347 euro ex BTW.

Tot 1 december betaal je slechts 247 euro ex BTW.

Andere trainingen

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht