De WordXPression Support Strippenkaart

De WordXPression Support Strippenkaart

| De WordXPression Support Strippenkaart

Een extra handje voor jouw website!

Ook voor WP Courseware en WooCommerce!

Gelukkig sta je er met jouw WordPress website nooit alleen voor! Want dankzij de WordXPression Support Strippenkaart kan je voordelig support krijgen voor zowel werkzaamheden aan je website als advies!

Eerste strippenkaart 30% korting!

Wat is de WordXPression Support Strippenkaart?

De WordXPression Support Strippenkaart is de voordeligste manier om professionele hulp bij aanpassingen en onderhoud van jouw website te krijgen.

Ben jij zo’n ondernemer, die liever alles zelf doet aan je website, maar waarbij af en toe de kennis of de tijd ontbreekt?

Of heb jij je website ooit laten bouwen, ben je het contact met de webbouwer kwijt en er moet toch iets aan je site gebeuren?

Misschien is het zo, dat je een prima contact met je webbouwer hebt, maar hij je net dat beetje extra hulp met een bepaalde plugin of aanpassing niet kan geven?

Dan is de WordXPression Support Strippenkaart duidelijk iets voor jou

| De WordXPression Support Strippenkaart

De Support Strippenkaart - We besparen allebei!

De support strippenkaart is geboren uit de realisatie dat ik nogal eens bezig was met kleine taken voor klanten, waarbij de overhead mij meer kostte, dan de taak zelf.
Dat is voor zowel mij als voor mijn klant heel onvoordelig.
Wanneer ik bijvoorbeeld een half uur bezig ben voor een klant, dan ben ik -met facturering, het bewaken van de factuur en meer-bijna net zo lang bezig met alle overhead.

Dat moet beter kunnen.

En daarom kan je op voorhand een aantal uren goedkoper inkopen. Zo spaar ik op de overhead en administratie, en jij op de kosten.

Een rekenvoorbeeld

Mijn uurtarief is 90 euro per uur. Dit reken ik af in eenheden van 30 minuten, want als ik 10 minuten voor jou bezig ben, heb ik nog steeds 20 minuten administratie. 
Je krijgt dus een een factuur van 45 euro ex BTW.
Wanneer je een strippenkaart hebt, dan -bij de kleinste strippenkaart- betaal je 325 euro voor 5 uur. Dat is dus 65 euro per uur.
Maar omdat ik hier weinig administratieve overhead heb, reken ik dit ook af in eenheden van 10 minuten.
Voor dezelfde klus ben je dus uiteindelijk maar iets meer dan 10 euro kwijt!

| De WordXPression Support Strippenkaart

Meer uren is nog goedkoper

Koop je nog meer uren in, dan bespaar je uiteindelijk zelfs nog meer. Want wanneer je 25 uren inkoopt betaal je 1197 euro. Dat minder dan 48 euro per uur.

Of het nu gaat om een aantal kleine taken over een langere periode, of één grote klus in één keer. Met een strippenkaart ben je vrijwel altijd voordeliger uit. En ik ook!

Wat is er zoal mogelijk met de strippenkaart?

Met de WordXPression Support Strippenkaart is eigenlijk heel veel mogelijk. Om even een idee te geven : 

 • Installatie en configuratie van specifieke plugins. Bijvoorbeeld een caching plugin, WooCommerce, een POS systeem voor WooCommerce of WordPress Multisite. 
 • Specifieke ‘procedures’ implementeren in je website. Zoals bijvoorbeeld een bestelformulier met iDEAL betalingen, specifieke opt-in of upsell processen en nog veel meer…
 • Advies bij je marketing campagnes rond MailChimp, Facebook en Google Ads
 • Online consults via Skype of andere video conferencing platforms.
 • Aanpassingen aan je website(s), omzetten van je huidige thema naar een Elementor Thema.
 • Toevoegen van ‘browser notificaties’ aan je website, waardoor je het aantal terugkerende bezoekers aanzienlijk kan verhogen.
| De WordXPression Support Strippenkaart

Ook voor WordPress Professionals!

Business people teamwork

Ben jij een WordPress professional en ben je af en toe op zoek naar een extra handje, met name wanneer een opdracht wat dieper de techniek in gaat, dan waar jij je gemakkelijk bij voelt, neem dan eens contact op over wat ik op basis van een WordXPression support strippenkaart voor jou zou kunnen doen. 

Dit doen we 100% ‘white label’, in die zin, dat -tenzij jij het zelf wilt- je klant niet hoeft te weten, dat je WordXPression voor enkele taken hebt ingehuurd.

Wil je weten wat er zoals mogelijk is?

Wat anderen er van zeggen

Wat kan er niet met de strippenkaart?

De strippenkaart kan niet worden gebruikt om taken uit te voeren waar twee uur of meer programmeerwerk is gemoeid. Voor alle duidelijkheid, met ‘programmeerwerk’ bedoel ik hier programmeren in PHP (zoals bijvoorbeeld maatwerk thema’s of plugins ontwikkelen) en JavaScript. Taken in HTML en CSS worden niet als programmeerwerk gezien en zijn nadrukkelijk wel mogelijk.

Tarieven

1 uur strippenkaart

85 ex BTW
 • Afrekenen per 10 minuten
 • Twee jaar geldig
 • 85 euro per uur ex BTW

2,5 uur strippenkaart

185 ex BTW
 • Afrekenen per 10 minuten
 • Twee jaar geldig
 • bijna 75 euro per uur ex BTW

5 uur strippenkaart

325 ex BTW
 • Afrekenen per 10 minuten
 • Twee jaar geldig
 • 65 euro per uur ex BTW

Tijdelijk 30% korting op je allereerste strippenkaart met de code 'NIEUWEKLANT'. Vul deze code in tijdens het afrekenen!

10 uur strippenkaart

Meest gekocht!
550 ex BTW
 • Afrekenen per 10 minuten
 • Twee jaar geldig
 • 55 euro per uur ex BTW
Populair

25 uur strippenkaart

1197 ex BTW
 • Afrekenen per 10 minuten
 • Twee jaar geldig
 • 47,88 euro per uur ex BTW

50 uur strippenkaart

Voor langdurige samenwerking
1997 ex BTW
 • Afrekenen per 10 minuten
 • Twee jaar geldig
 • 39,94 euro per uur ex BTW
Voordeligst

Tijdelijk 30% korting op je allereerste strippenkaart met de code 'NIEUWEKLANT'. Vul deze code in tijdens het afrekenen!

Wil je weten of wat jij wilt mogelijk is?

Moeten er zaken gebeuren aan je website en wil jij weten, of dit in het kader van een support strippenkaart kan worden uitgevoerd? Vul dan het contactformulier in en beschrijf wat er moet gebeuren. Ik zal dan zo snel mogelijk contact opnemen om het één en ander met je door te spreken. 

Waarom is de WordXPression Support Strippenkaart zo voordelig?
Dat heeft een aantal redenen. De eerste reden is dat een support strippenkaart mij enorm veel administratie scheelt.
Woman and children with a piggy bank
Waarom wordt het voordeliger naarmate ik meer uren koop?
Ik ga ervan uit, dat jij ook een ondernemer bent. Dan weet je vast wel, wat het meest kost. Het vinden van nieuwe klanten! Wanneer jij meer uren koopt, is het waarschijnlijker dat je terug zal komen. En daar geef ik graag interessante kortingen voor.
business
Waarom sluit WordXPression groot programmeerwerk uit van de strippenkaart?
Groot programmeerwerk houd een zeker risico in. Je weet nooit waar je tegen aan loopt.  En als ZZP-er / MKB-er wil je natuurlijk een vorm van zekerheid.  Wanneer jij een groter project hebt, wil je weten wat het je gaat kosten in totaliteit. Niet hoeveel je per uur moet betalen.
Code on computer screen programming software
Wat wil het zeggen, dat een strippenkaart (maar) 2 jaar geldig is?
Eigenlijk weinig. Toen ik echter begon met de strippenkaart en merkte dat het eigenlijk een groot succes was, kreeg ik nachtmerries over een situatie, waar klanten mij op mijn 88e nog steeds benaderden, omdat ze in 2012 een strippenkaart hadden gekocht. Ik realiseerde mij, dat er een ‘einddatum’ op een strippenkaart moet zijn. En tot 2017 had ik de praktijk, dat ik, indien een klant nog strippen over had en de twee jaar bijna om waren, een mailtje stuurde om te vragen, of ik nog iets kon doen voor die klant.
Burger Sandwich with Beer

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht