Basiscursus Bouw Zelf je WP Website

Basiscursus Bouw Zelf je WP Website

Online cursus - Leer waar je wilt, wanneer je wilt! Levenslange toegang!

Iemand heeft mij ooit verteld, er zijn twee fasen in het ondernemerschap. In de eerste fase heb je genoeg tijd en een gebrek aan geld, in de tweede fase heb je genoeg geld, en gebrek aan tijd.

Wanneer je start met je onderneming dan heb je vaak genoeg grote uitgaven. En één van de belangrijkste investeringen voor een startende ondernemer is wel zijn website. Vooral wanneer hij meer wilt dan een eenvoudig online visitekaartje. Een goede ondernemerswebsite kost al gauw een kleine duizend euro of meer.

Maar wist je dat met de moderne hulpmiddelen het zelf bouwen van je website een heel goede optie is?

Over de cursus

Sinds 2010 bouw ik met WordXPression websites voor ondernemers. En bij het bouwen van die websites ligt de nadruk op marketing en conversie. Speciaal voor startende ondernemers, maar ook voor die ondernemers die naast hun reguliere business een website nodig hebben voor een ‘side project’, en hier niet gelijk de hoofdprijs voor willen betalen heb ik het trainingsprogramma ‘Bouw Zelf je WordPress Website’ ontwikkeld. En de eerste training in deze reeks is nu tot jouw beschikking gekomen. De basiscursus ‘Bouw Zelf je WordPress Website met Elementor Pro‘.

De naam van de training doet de training eigenlijk geen recht. Want het is meer dan zomaar een Elementor Pro training. Het is een complete training hoe jij een goede ondernemerswebsite op kunt zetten.

Voor we met Elementor aan de slag gaan, gaan we eerst eens kijken, wat jij nodig hebt voor je website.

Wat leer je?

Tijdens de training leer je werken met Elementor en Elementor Pro. Maar ook met diverse andere plugins die je nodig hebt voor een succesvolle ondernemerswebsite. We staan geen uren stil bij ieder kenmerk van iedere widget van Elementor Pro, maar na een korte introductie gaan we gelijk aan de slag met het bouwen van jouw website. En naarmate je verder komt met het bouwen van je website leer je langzamerhand ook meer en meer over Elementor en Elementor Pro.

Vragen staat vrij!
En heb je vragen? Geen enkel probleem, want bij iedere les staat het je volledig vrij om in de Q&A sessie je vragen te stellen.

Aanmelden

Deze training kost slechts 67 euro ex BTW. Dit is een éénmalige uitgave. Je hebt onbeperkt toegang tot de training en mocht ik om welke reden dan ook besluiten om de training offline te halen, dan word je hiervan per email op de hoogte gesteld en heb je drie maanden om alle lessen te downloaden.

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht