De Strippenkaart voor WordPress Professionals

Omdat je niet alles zelf hoeft te weten!

Ben jij zelf een WordPress professional, maar heb je af en toe behoefte aan een extra handje? Ook dan kan de WordXPression Support Strippenkaart een uitkomst zijn. Mocht je je afvragen of de strippenkaart voor WordPress professionals beschikbaar is. Ja dus!

Strippenkaart voor WordPress Professionals

Laten we eerlijk zijn. Als WordPress ZZP-er kan je niet altijd alles zelf weten en soms komen klanten met thema’s en plugins, waar je zelf geen kaas van gegeten hebt, is er behoefte aan enkele aanpassingen door middel van ‘filter’ en ‘action’ hooks, terwijl je absoluut geen PHP spreekt of wil je gewoon wat extra hulp, omdat je het even heel druk hebt.

Geen probleem. Daar is de WordXPression Support Strippenkaart ook prima geschikt voor. Op het moment dat ik dit schrijf heb ik een tiental WordPress Professionals als ‘strippenkaart klant’. Vakmensen die soms behoefte hebben aan een extra handje.

En dat doe ik ‘discreet’. Niemand hoeft te weten, dat ik voor jou wat taken verricht, het is aan jou of je dit wel of niet aan je klant wilt communiceren, en op welke manier.

Enkele zaken die in het recente verleden onder andere heb gedaan voor mijn WordPress vak-concullega’s:

  • Een WordPress Professional met ruime ervaring in Divi besloot (ook) voor Elementor te kiezen, omdat hier steeds vaker om gevraagd wordt. Omdat deze professional het gelijk goed aan wilde pakken, heb ik begeleiding geboden bij de eerste drie sites die we samen op hebben gezet voor een klant. Op deze manier kon de klant de kwaliteit krijgen die deze altijd verwachtte, het project op tijd worden opgeleverd en mijn concullega hat op deze manier praktische kennis opgedaan, die in de toekomst bij andere klanten zelfstandig toegepast kan worden.
  • Een andere concullega moet de webshop van een klant ‘koppelen’ aan een fulfilment bedrijf en enkele prijsvergelijking sites. Dit moet met behulp van XML terwijl mijn concullega daar geen kaas van had gegeten. Met een strippenkaart hebben we de koppeling kunnen maken met behulp van de WP All Import plugin. Bijkomend voordeel voor mijn concullega was, dat -omdat ik een onbeperkte licentie voor deze plugin heb- het niets meer dan alleen de strippenkaart heeft gekost.
  • Voor een andere concullega heb ik behoorlijk wat maatwerk op een WooCommerce installatie gedaan door het programmeren van diverse action- en filter hooks om WooCommerce sneller te maken. Het probleem was dat de klant de WooCommerce site door een andere WP professional had laten bouwen. Voor iedere kleine aanpassing aan de look- and feel van WooCommerce had deze een plugin ingezet, waardoor alleen de afrekenpagina alleen al ‘aangepast’ werd door zeven verschillende plugins. Dit maakte het afrekenproces niet sneller.
    Door in de totale site 17(!) plugins te verwijderen, Elementor in te zetten als pagebuilder (waardoor 11 van de 17 verwijderd konden worden) en enkele action- en filter hooks te programmeren, werd de responsetijd voor het laden van de afrekenpagina verkort van 7(!) naar minder dan één seconde. Dit heeft de WordPress Professional slechts 5 strippenkaart uren gekost!

Kortom, teveel om op te noemen. Heb jij een helpend handje nodig, maar dan wel een helpend handje wat niet direct zijn vinger in de lucht steekt om te zeggen, dat hij dat gedaan heeft, neem dan eens contact op over hoe ik jou kan helpen. We maken gewoon een afspraak voor een online videocall en kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht