Online leeromgeving

Snel starten met je online leeromgeving

Jouw online leeromgeving online binnen een week? 

Dat is mogelijk. 

Lees maar verder

Dan ben je hier op de juiste plaats gekomen

Mijn naam is Wilko van der Ploeg. En sinds 2011 help ik met mijn bedrijf WordXPression ondernemers met het opzetten van online leeromgevingen in zowel WP Courseware als Learndash, twee populaire LMS systemen voor WordPress.

En ik help niet uitsluitend ondernemers met hun online leeromgevingen, een deel van mijn inkomen verdien ik zelf met het uitbrengen van online trainingen. 

Ik weet dus, zoals ze het zo mooi kunnen zeggen ‘van de hoed en de rand’. Ik bouw niet alleen de omgevingen, maar omdat ik ook zelf weet hoe ik mijn cursussen in de markt moet zetten, kan ik met jou in mijn ervaring delen op dat gebied. 

Wanneer je op zoek bent naar een moderne online leeromgeving die klaar is voor de toekomst, dan kom ik graag met jouw in contact!

 

Bouw samen met mij aan JOUW online leeromgeving!

online leeromgeving | Online leeromgeving

Eenvoudig te gebruiken pagebuilder

Jouw nieuwe online leeromgeving komt met Elementor Pro, een eenvoudig te bedienen, professioneel werkende pagebuilder. Elementor Pro is de marktleider op dit gebied!

Geoptimaliseerd voor conversie

Naast een pagebuilder is jouw nieuwe online leeromgeving voorzien van een professionele sales funnel builder inclusief integratie met Mollie. Onmisbaar voor succesvolle upsales!

En je hebt alle kracht van WordPress

Omdat jouw nieuwe online leeromgeving is gebouwd in WordPress heb je daarnaast alle kracht van WordPress zelf natuurlijk. Het meest populaire CMS op deze planeet!

Wat mag jij allemaal bij jouw online leeromgeving verwachten?

Wat gaat dit je kosten?

Door mijn ervaring in het bouwen van online leeromgevingen en door de plugins die je daarvoor nodig hebt in het groot te licenceren, is het mogelijk om voor jou een heel betaalbare online leeromgeving te ontwikkelen. 

Hierdoor vallen de kosten van zo’n online leeromgeving eigenlijk enorm mee. De daadwerkelijke prijs is mede afhankelijk van het onderliggende LMS (Learning Management System) waar je voor kiest. 

Speciale aanbieding geldig tot 1 juni 2022

Tot 1 juni heb ik een heel speciale aanbieding voor je. Heb je zelf nog geen online cursus ontwikkeld? Dan heb ik goed nieuws voor je, want voor een zeer speciale prijs krijg jij van mij:

 • Cursus : Ontwikkel je online training
 • Cursus : Video editing met DaVinci Resolve
 • Cursus : Webinars in de praktijk
 • Online leeromgeving zoals hieronder besproken
 • 4 dagdelen studiogebruik met begeleiding. Zodat je in een professionele omgeving jouw video kan laten opnemen.

Lijkt dit iets voor je? Het aantal plaatsen is beperkt.

LMS op basis van WP Courseware

897
00
ex BTW
 • LMS op basis van WP Courseware
 • Pagebuilder Elementor Pro
 • StudioCart voor Sales funnels en afrekenen
 • Betaalintegratie met Mollie, Stripe en/of PayPal

LMS op basis van LearnDash

997
00
ex BTW
 • LMS op basis van LearnDash
 • Pagebuilder Elementor Pro
 • StudioCart voor Sales funnels en afrekenen
 • Betaalintegratie met Mollie, Stripe en/of PayPal

Wil je weten hoe jouw cursist jouw leeromgeving ervaart?

Wanneer je je inschrijft voor de gratis cursus ‘Introductiecursus Elementor’, dan zie je één van de mogelijkheden voor de ‘interne weergave’ van jouw online leeromgeving. 

Dit is één van de voorbeelden die jouw cursisten te zien kunnen krijgen. En uit onderzoek is gebleken, dat dit de meest positieve leerervaring oplevert.

 

Natuurlijk is het voor jou als ‘outsider’ moeilijk de keuze te maken, en daarom help ik je daar graag bij in een verkennend gesprek. Neem gewoon contact op, wanneer je interesse hebt. 

Wanneer je hierbij bedenkt, dat je -wanneer je zelf de plugins zou kopen- je zelf hiervoor zo’n 400 euro per jaar kwijt zou zijn aan alleen de licenties voor de plugins (je hebt dan nog steeds geen website!) begrijp je, hoe voordelig zo’n online leeromgeving van WordXPression eigenlijk is. 

Heb je meer nodig? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Hieronder vind je een aantal mogelijke uitbreidingen plus de prijs daarvan. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

 

WooCommerce

Wil je behalve cursussen ook downloadbare of fysieke producten verkopen? Zoals bijvoorbeeld studiematerialen, lesboeken of andere extra zaken bij de cursus? 

Dat kan ook. Dan laat je gewoon WooCommerce als een extra optie installeren. Hiermee heb je een volledige webshop geïntegreerd in je online leeromgeving. 

Wanneer je dit direct in laat bouwen bij het bouwen van je online leeromgeving betaal je hiervoor 147 euro ex BTW. 

Laat je na oplevering WooCommerce inbouwen, dan betaal je hiervoor 197 euro ex BTW. 

Forum

Wil je dat de cursisten via een forum met elkaar kunnen communiceren? Dan is dat ook mogelijk. Voor slechts 197 euro ex BTW wordt het BBPress forum in jouw site ingebouwd. Persoonlijk adviseer ik sterk om pas een forum in te bouwen, wanneer je een grotere groep cursisten hebt op je site. 

Hosting

Je kan je site laten hosten bij jouw favoriete hostingprovider. Persoonlijk adviseer ik echter SiteGround als hosting partij en dan met name hun ‘Grow Big’ plan. Heb je ook WooCommerce in je online leeromgeving, dan adviseer ik je een specifiek ‘WooCommerce‘ plan van SiteGround te nemen. 

Houd er hier rekening mee, dat wanneer je site echt populair wordt -en daar doen we het natuurlijk voor- je na verloop van tijd over zal moeten stappen op een VPS. Siteground heeft zeer goede ‘Managed VPS’ aanbiedingen

Optioneel kan je ervoor kiezen om de hosting van je online leeromgeving door WordXPression uit te laten voeren. Over de mogelijkheden en prijzen vertel ik je graag in een orienterend gesprek. 

Meer support uren

Standaard krijg je bij je online leeromgeving drie uren ‘support’ die je verder zelf in kan vullen. Heb je meer ondersteuning nodig? Dan krijg je in de eerste drie maanden na oplevering van je online leeromgeving 20% korting op je support strippenkaarten. 

Na het eerste jaar betaal je 15% van het bouwbedrag per jaar voor updates en verlenging van software licenties.

Hopelijk heb ik je kunnen interesseren!

Hopelijk heb ik je duidelijk kunnen maken wat de specifieke meerwaarde is van WordXPression ten opzichte van al die andere partijen die ‘online leeromgevingen’ aanbieden. 

Maar laten we die voordelen nog éénmaal op een rijtje zetten

 • Ruime ervaring: WordXPression dacht er niet bij het uitbreken van de COVID crisis ineens aan, dat ‘het aanbieden van online leeromgevingen’ wel leuk zou zijn. Sinds 2011 implementeert WordXPression al online leeromgevingen voor ondernemers. 
 • Voordelige prijsstelling: Door ervaring -we doen alles beter en sneller dan de concurrent- en het slim inkopen van licenties ben je bij WordXPression simpelweg goedkoper uit. 
 • Niet alleen bouw, maar ook praktijkervaring. Ik bouw niet alleen online leeromgevingen, maar ik ontwikkel zelf ook trainingen. Ik weet dus precies tegen welke problemen jij aan kan lopen. 
 • Jij blijft onafhankelijk!
  Veel aanbieders van online leeromgevingen ‘gijzelen’ je op een specifiek platform. Daardoor kan je eigenlijk niet weg, zonder veel werk opnieuw te moeten doen. 
  WordXPression maakt gebruik van WordPress en algemeen verkrijgbare plugins om de online leeromgeving voor jou te realiseren. Daardoor ben je onafhankelijk van je leverancier (WordXPression) en kan je altijd -indien gewenst- naar een andere partij overstappen (je zal alleen enkele licenties vanaf dat moment zelf moeten gaan betalen). 

 

Interesse? Vul dan onderstaand formulier en en we maken een (video)belafspraak op korte termijn.

Ik wil graag een afspraak maken om via telefoon , Skype of Zoom te overleggen wat voor mij de beste opties zijn voor een online leeromgeving.

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht

Hey, je gaat toch niet zomaar weg?

Ik heb nog een gratis e-boek voor je klaarliggen. Dat krijg je zomaar als een cadeautje wanneer je je inschrijft voor de WordXPression nieuwsbrief. 

Inhoudsopgave
 • Inleiding – We leven in een kenniseconomie
 • Waarom online trainingen
 • Het onderwerk voor jouw cursus
 • Een inleiding tot video content
 • Het aanbieden van je training – Het LMS
 • Nawoord

Dit makkelijk leesbare e-boek helpt je voorkomen de meest voorkomende fouten te maken!