Menu

Workshop ‘eLearning met WP Courseware’

Learning Management Systemen

e-Learning met WP Courseware

Je online leeromgeving opzetten?

Je wilt je eigen online leeromgeving opzetten. Wil je dit goed doen, dan staat je een aantal uitdagingen te wachten. Tijdens de workshop 'e-Learning met WP Courseware' leer jij hoe je eenvoudig je eigen omgeving opzet.
Cursus inclusief website!
Vanaf 2019 is dit inclusief een licentie op Elementor Pro
Vernieuwd

Unieke workshop: Beginnen met WP Courseware - Inclusief website!

Steeds meer kennisondernemers kiezen er voor om hun kennis aan anderen over te dragen via online leersystemen. En wanneer we naar deze systemen kijken is natuurlijk WP Courseware wel één van de meest populaire systemen die er op dit moment voor WordPress beschikbaar is.

De vraag naar Courseware trainingen bleek zo groot te zijn, dat ik heb besloten een drietal workshops hiervoor aan te bieden.

De eerste training is ‘Ontwikkel je online training‘. Deze gaat vooral in op het ontwikkelen van online trainingen. Voor meer informatie hierover verwijs ik je graag naar de aparte informatiepagina hierover

Een tweede training op dit gebied is ‘Content maken met H5P‘. In deze training leer je hoe je jouw lessen interessanter maakt, door interactieve content te gebruiken.

En de derde training is natuurlijk deze, waarin je leert werken met het meest populaire Learning Management System voor WordPress. 

Wat komt er tijdens deze training aan bod?

Wanneer je deelneemt aan deze training ga ik ervan uit, dat je al een online training hebt, of in ieder geval de eerste paar lessen hiervan, en dit materiaal tijdens de cursus ook ter beschikking hebt. Deze training is dus niet over hoe je een training opzet, dat leer ik je tijdens ‘Ontwikkel je online training’, maar vooral hoe je deze training op een website plaatst en ‘klaarmaakt voor de verkoop’.

Waar we onder meer op in zullen gaan:

  • Een korte kennismaking met WP Courseware
  • Cursussen, modules en units, de opbouw van je training.
  • Video, audio en tekst gebruiken.
  • Beveiliging van je (video)content.
  •  Quizzen in WP Courseware
  • Werken met H5P
  • Je salespagina, hoe zet je die op
  • Koppeling met betaalsystemen.
  • Marketing van je trainingen.
  • Affiliate marketing: Laat je cursisten te training verder verkopen.
Voor de workshop aanvangt zal daar een complete versie van WP Courseware (inclusief levenslange licentie) voor je klaarstaan, waar je tijdens de workshop mee aan de slag zal gaan. Aan het einde van de workshop heb je dus een website, waar het begin van je cursus al klaarstaat. Bovendien zal je door de mee geïnstalleerde Elementor Pro in staat zijn geweldige sales pages op te bouwen.
 
Het fijne is dat Wilko niet alleen de training geeft, maar je ook kan helpen als je een online leersysteem wilt bouwen. Dat is een erg prettige combinatie voor je als klant. Hij is waarschijnlijk de meest ervaren man in Nederland op het gebied van WP Courseware, een betaalbaar online leersysteem om online trainingen in te plaatsen. Hij heeft de bouwers van dat systeem geadviseerd en dat vraagt groot inzicht in de materie.

Voor wie

Deze cursus is bedoeld voor iedere ondernemer die een (video)cursus online aan wil bieden en hiervoor een Learning Management System wil gebruiken. Wil je meer weten over Learning Management Systemen in het algemeen, kan ik je zeker de blogartikelen op deze site over dit onderwerp aanbevelen.

Heb je plannen in deze richting, maar heb je nog geen daadwerkelijk cursusmateriaal ontwikkeld, dan beveel ik je de training ‘Ontwikkel je Online Training‘ van harte aan.  De informatie die je tijdens die training leert zal je zeker van pas komen tijdens deze workshop.

Waar

De workshop wordt gegeven in of in de directe omgeving van Apeldoorn. Exacte locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Wanneer

De workshop wordt gegeven op zaterdag 13 april 2019. De workshop vangt om 10:00 uur aan.

De prijs

De workshop kost 297 euro ex BTW. Dit is inclusief licenties voor WP Courseware en Elementor Pro en een videocursus over het werken met Elementor Pro.

Tot 1 januari 2019 geldt er een kortingstarief van 197 ex BTW. 

De training kan eventueel ook in een totaal pakket worden geboekt bestaande uit : 

De kosten voor dit totaalpakket zijn 699 euro ex BTW. Tot 1 januari 2019 betaal je voor dit pakket slechts 499 euro ex BTW.