WordXPression Hosting

WordXPression Hosting

'Members only' hosting voor website klanten

Uit nood geboren

Persoonlijk vind ik, dat een webdeveloper en marketing/e-commerce expert als ik geen hosting aan moet bieden. Het zijn twee zaken die eigenlijk helemaal los van elkaar zouden moeten staan.

Helaas merk ik dat voor veel klanten een hosting pakket een ‘ondergeschoven kindje’ is. Iets waar ze weinig aandacht aan besteden en wat eigenlijk zo goedkoop mogelijk moet. 

En dat is heel jammer. Omdat je behoorlijk wat bezoek mis gaat lopen, wanneer jouw website niet voldoet aan Google’s eisen voor ‘Core Web Vitals

Daarom heb ik besloten toch een hosting pakket voor klanten aan te bieden. Maar dan op een manier die past bij mijn manier van denken over ‘goede hosting’. 

Ik wil het je ook helemaal niet opdringen. Sterker nog, mocht je weinig voelen voor het pakket wat ik je aanbied, vind je onder aan deze pagina een aantal goede alternatieven van mijn hosting concullega’s waar ik op een heel vriendschappelijke manier mee samenwerk.

Computer servers in server room

Snel zijn kost tijd

Eén van de metrics van de ‘Core Web Vitals’ is dat jouw pagina de belangrijkste informatie binnen 2,5 seconden moet laten zien. Dat is een behoorlijke uitdaging. En wanneer je zelf en alleen jouw website hiervoor moet optimaliseren kan ik je nu al vertellen, dat dit je behoorlijk wat tijd, energie en mogelijk ook geld gaat kosten. 

Wat nu, wanneer je jouw site zou kunnen laten hosten door een partij die jou beloofd, dat wanneer je je aan de regels houdt die die partij stelt (zoals ‘vreemde plugins’ alleen toevoegen na goedkeuring) jouw pagina’s, gemiddeld gemeten over een kalendermaand, altijd beneden de 2 seconden opbouwtijd Largest Contentful Paint blijven? En dat je voor iedere maand dat dit niet lukt geen hosting hoeft te betalen? 

Ik wil namelijk dolgraag deze uitdaging met jou aangaan.

| WordXPression Hosting

Failsafe oplossing

Ik bied je graag een ‘failsafe’ oplossing aan. En daarbij onderscheid ik mij nogal drastisch van de reguliere hosters. Alles onderbrengen bij één partij is wel makkelijk, maar niet veilig. In mijn blogartikel over de Wet van Murphy heb ik dat denk ik wel duidelijk uitgelegd. 

Eigenlijk moet je het niet willen, dat email, hosting en domeinnaam registratie bij één enkele partij liggen. Het maakt je kwetsbaar en wanneer jouw hoster het slachtoffer is van een DDoS aanval, ben jij ook onbereikbaar geworden. 

Dat is een reden waarom ik heb besloten in mijn hosting aanbieding op te splitsen. Ik bied bijvoorbeeld geen mogelijkheden tot domeinregistratie aan. Wil je een domeinnaam registreren, dan adviseer ik je Versio. Eerlijk gezegd de slechtste hoster die ik ken, maar ze hebben de goedkoopste domeinnamen, en daar kan je eigenlijk weinig aan verpesten. 

Wanneer jij ervoor kiest om jouw site door mij te laten hosten, dan komen de nameserver (je ‘adresboek’) en je email hosting bij Eco Web Hosting. En daarmee werk jij mee aan een groenere wereld, want voor iedere twee maanden dat jij bij mij gehost bent, wordt er ergens op de wereld een nieuwe boom geplant

 

 

Life belt or rescue ring on wooden wall. Salvation, protection

Fair share

Jouw site wordt geplaatst op een ‘VPS’ server van Strato, die ik beheer. En daarbij garandeer ik je, dat voor een ‘gewone’ website ik op een VPS bedoeld voor 30 websites ik niet meer dan 15 sites zal plaatsen. Heel eenvoudig, omdat ik jou die 2 seconden respons garandeer. Zou ik meer plaatsen, kan ik dat niet waarmaken. 

Heb je een webshop, dan vergt het wat meer van het systeem. En daarom zal die op een apart VPS geplaatst worden. Opnieuw, op een VPS bedoeld voor 30 websites, maar ik plaats er maar 10 op. 

Heb je een online leeromgeving, dan vraagt het nog meer. En ook dit wordt een apart VPS. Met maximaal 8 andere online leeromgevingen systemen. 

Door deze ‘Fair Share’ policy’ weet jij, dat je niet meebetaalt aan de snelheid van een site die veel meer resources nodig heeft dan jij hebt. 

Sterker nog, omdat ik jou garandeer met betrekking tot het eindresultaat – een pagina in gemiddeld niet meer dan 2 seconden- weet je dat ik mij in zal zetten om dit waar te maken, anders heb jij de rest van je leven gratis hosting!

| WordXPression Hosting

Wat zijn de voorwaarden?

De voorwaarden zijn eigenlijk vrij eenvoudig. Je kan zie hieronder lezen.

top view of rules word made of wooden blocks on brown surface
Server room, modern data center.

Tarieven

Tijdelijk 50% korting op de eerste termijn van je hosting plan bij het laten ontwikkelen van een nieuwe website.

Standaard WP Website

Standaard WordPress website zonder shop of e-commerce omgeving
14
99
ex BTW per maand, jaarcontract, facturering per kwartaal vooraf.
  • Alles genoemd hierboven
  • Garantie, niet meer dan 15 domeinen per server
  • Bij facturering per jaar: 2 maanden gratis

e-Commerce WP Website

WooCommerce website
19
99
ex BTW per maand, jaarcontract, facturering per kwartaal vooraf.
  • Alles genoemd hierboven
  • Garantie, niet meer dan 10 domeinen per server
  • Bij facturering per jaar: 2 maanden gratis

Online leeromgeving

WP Courseware of LearnDash
22
99
ex BTW per maand, jaarcontract, facturering per kwartaal vooraf.
  • Alles genoemd hierboven
  • Garantie, niet meer dan 8 domeinen per server
  • Bij facturering per jaar: 2 maanden gratis

De hierboven genoemde performance garantie van 2 seconden is gebaseerd op de First Contentful Paiting voor bezoekers aan de website. Dit geldt niet voor ingelogde gebruikers op de website, daar deze niet ‘meedoen’ in de Google Metrics. De metingen zoals vastgelegd in Matomo ‘Page Performance’ metrics zal hierin leidend zijn. De ‘First Contentful Painting’ wordt hiervoor gelijk gesteld op alle componenten van de pagina opbouw tot en met de ‘Average Dom procecssing time’. (Technisch gezien is dit enkele stappen verder dan de FCP).

Lees hier meer over de exacte methode van meten.

Bovenstaande hosting packages zijn alleen geldig voor websites met maximaal 50.000 page hits per maand. Bij grotere hoeveelheden verkeer doe ik je graag een voorstel voor een meer passende hosting omgeving voor jouw situatie.

Zoals eerder aangegeven, de hierboven genoemde pakketten zijn slechts een aanbod, omdat ik geloof dat ik als webdeveloper ieder tandje bij moet zetten om jou ervan te verzekeren dat jouw site voldoet aan de FCP eisen van Google. Omdat ik geen ‘total service hosting’ aanbieder ben, kan ik je geen 24/7 bereikbaarheid voor support aanbieden. Heb je daar wel behoefte aan, dat adviseer eens een kijkje te nemen naar de pakketten van SiteGround. Dit bedrijf kan je wel 24/7 bereikbaarheid aanbieden, alhoewel je dit na het eerste jaar wel iets meer zal kosten. Bovendien bieden ze jou geen performance garantie.
Ben je op zoek naar een VPS aanbieding? Lees dan dit blogartikel eens.

Hosting die een verschil maakt

Wanneer je kiest voor één van de hierboven hosting pakketten help je niet alleen je eigen website met een ongelofelijke snelheidsboost, maar maak je bovendien maatschappelijk een verschil. Want niet alleen zal jij met jouw email hosting bijdragen aan het groener maken van deze planeet (zie hierboven), maar voor iedere euro ex BTW die jij uitgeeft aan je hosting bij WordXPression gaat er 10 cent naar de voedselbank. Per half jaar wordt je op de hoogte gehouden van het totaal bedrag door WordXPression aan de voedselbank betaald. 

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht