Menu

Gratis e-boek: 50 WordPress plugins die je weer doen glimlachen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Gratis e-boek met 50 WordPress plugins.

50 WordPress Plugins die je weer doen glimlachenHet is niet de eerste keer, dat ik een e-boekje heb geschreven met de bespreking van 50 zinvolle plugins. In 2013 heb ik dat ook gedaan. Maar tijden veranderen, plugins verdwijnen, nieuwe plugins verschijnen. Een reden dat ik in 2015 besloot om het boek niet langer te handhaven en een nieuw te schrijven. Helaas is het van dit nieuwe e-boek nooit gekomen. Tot vandaag dan.

Het gratis e-boek ’50 WordPress Plugins die je weer doen glimlachen’ beschrijft -het zal je weinig verbazen- negenenveertig plugins waar ik zelf goede ervaringen mee heb. En één omdat ik weet dat anderen hier goede ervaringen met hebben. Vijftig plugins met betrekking tot veiligheid, ecommerce, social media en meer. Natuurlijk. Je hebt ze niet alle vijftig nodig. En natuurlijk, niet alle plugins die daadwerkelijk de moeite waard zijn komen in dit boek voor. Ik had makkelijk tot de honderd door kunnen gaan. Of de honderdvijftig. Maar hier zijn ze dan. Vijftig WordPress plugins die je weer doen glimlachen.

Maar, raakt dit boek dan niet verouderd?

Waarschijnlijk wel. Maar wanneer je dit boek download dan krijg je bij de eerst volgende update automatisch bericht. Het is mijn bedoeling om dit boek ieder jaar een keer grondig te herzien. Want de vraag daar ‘goede plugins’ blijft. Bij het samenstellen van dit boek ben ik vooral uitgegaan van de plugins waar bij mijn klanten de meeste vraag naar is. In het volgende versie van het boek wil ik dit graag uitbreiden met de plugins waar bij de bezoekers van de WordXPression website de meeste vraag naar is.

Lees ook  Het segmenteren van je mailing lijst - MailChimp tags gebruiken

Heb je dus interesse voor een bepaald type plugin, stel de vraag dan in de commentaren hieronder. En wees niet bang, je hoeft geen jaar te wachten voor je antwoord krijgt. Want ook regelmatig worden er in mijn blog diverse plugins besproken.

Gratis downloaden

Heb je interesse in dit gratis e-boek? Laat dan hieronder je email adres achter en je ontvangt het boekje per omgaande. Bovendien, voor zover je dit nog niet al ontvangt, krijg je iedere week de WordXPression nieuwsbrief met nog veel meer informatie over WordPress, marketing, eCommerce, SEO en meer. En natuurlijk worden ook hier regelmatig plugins besproken.

  • Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief

    En als welkomskado mag ik één of meer gratis e-boeken uitzoeken

    Als abonnee op de nieuwsbrief van WordXPression kan je als welkomskado ook één of meerdere van onderstaande e-boeken of online cursussen aanvragen.
    Denk er aan, dat je per aangekruist boek één email bericht ontvangt met daarin de downloadlink van het door jou gekozen product.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer halen uit WordPress? Kijk dan ook eens naar de gratis WordPress e-boeken die WordXPression jou aanbiedt.
Ben je op zoek naar meer succes met jouw website, kijk dan ook eens naar de WordPress en marketing trainingen van WordXPression.

[huge_it_share]

Lees ook  Google Tag Manager integreren met WooCommerce
Howto
Wilko

WordPress Blog pagina maken

Dit blogartikel is enigszins gedateerd. Hoewel de informatie nog steeds juist is zijn er tegenwoordig veel meer en andere mogelijkheden. Zorg ervoor, dat je altijd

Lees meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *