Gratis e-Boek WooCommerce – Dertien Maal Winst met Woo

Ontdek het goud in je webwinkel!

Eindelijk, je hebt een webwinkel! Maar als snel kom je er achter, dat het installeren van WooCommerce slechts een eerste stap is. Nu is het tijd om geld te verdienen. Het viel mij al snel op, dat er tientallen boeken (in Nederlands en Engels) over het werken met WooCommerce te koop zijn, maar er eigenlijk niets te vinden is, hoe je daadwerkelijk geld kunt verdienen met WooCommerce. Een niet onbelangrijk gegeven!

En daarom ben ik aan het werk gegaan. Aanvankelijk was het mijn bedoeling een boekje met dertien tips (dertien, één tip voor ieder jaar van mijn ervaring in de eCommerce) samen te stellen, maar dit is een beetje uit de hand gelopen.

Dus nu een e-boek met dertien complete methoden om de omzet van jouw webwinkel te verhogen! Een aantal van deze methoden ook zeer beproefde methoden: Indien jouw webwinkel een ‘statistisch gemiddelde’ webwinkel is en jij alle methoden toe zou passen, zou jij ‘statistisch gemiddeld’ minimaal 30% meer omzet moeten gaan maken!

Uit de inhoud :

 1. Het uiterlijk van je winkel
 2. Breng je aanbod onder de aandacht
 3. Upsells en Downsells
 4. Gebruik van Variations
 5. Slim linken, slim navigeren
 6. De perfecte winkelwagen strategie
 7. Direct Checkout – Doen of niet?
 8. Hoe je de order bevestigd
 9. Trouwe klanten – Wat moet je er mee?
 10. Product reviews voor meer omzet
 11. Laat anderen het werk doen
 12. Weet wat je doet! SEO en Statistieken

Dertig procent omzetverhoging. Dat moet je toch wat waard zijn! En toch krijg je dit helemaal gratis wanneer jij je abonneert op de gratis nieuwsbrief!

 • Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief

  En als welkomskado mag ik één of meer gratis e-boeken uitzoeken

  Als abonnee op de nieuwsbrief van WordXPression kan je als welkomskado ook één of meerdere van onderstaande e-boeken of online cursussen aanvragen.
  Denk er aan, dat je per aangekruist boek één email bericht ontvangt met daarin de downloadlink van het door jou gekozen product.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.