Ontwikkel je Online Training

Ontwikkel je Online Training

Er is op dit moment nog geen nieuwe datum gepland

De training ‘Ontwikkel je Online Training is van 2014 tot en met 2019 als klassikale cursus gegeven. In 2020, na het uitbreken van COVID is deze training een tweetal malen als ‘Online Live Training’ gegeven,

De ééndaagse training ‘Ontwikkel je Online Training’ is terug. Maar in een iets gewijzigde vorm, omdat er inmiddels ook heel wat qua mogelijkheden is veranderd!

Online course

Over de cursus

De nieuwe cursus is voor een deel gebaseerd op de oorspronkelijke cursus, maar aangevuld met een nieuw, praktisch gedeelte in het middagprogramma.

Tijdens de training worden de volgende punten behandeld:

 • Waarom Online Leren?
 • Tien Stappen Naar Succes – Van eerste idee tot verkoop in tien stappen behandeld.
 • De ideale cursus – Waar moet je cursus aan voldoen om ‘ideaal’ te zijn voor jouw doelgroep?
 • Soorten content

Het onderdeel was vroeger ‘video voor dummies’, waar je kreeg uitgelegd, welke programmatuur en methoden er waren voor het creëren van video. Dat doen we nu wat anders! We leren nog steeds iets van de broodnodige theorie, maar ik laat je vooral zien hoe je

 1. Killing titel en promo animaties kan maken, zonder dat je software hoeft aan te schaffen, of meer dan 10 minuten hoeft te leren hoe te animeren!
 2. Nog meer killing animaties kan maken, wanneer je er iets meer tijd en geld in wilt steken.
 3. Jezelf het best kan presenteren in een talking head video. En ja, we gaan dit heel praktisch doen! Tijdens de training zullen er verschillende ‘camera setups’ zijn, waar je mee kan ‘spelen’ en bovendien gaan we in ieder geval jouw over mij verhaal op video opnemen! Je kan dus gelijk ‘wennen’ aan het voor de camera staan.

 

Wat leer je?

Na de cursus beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Je weet hoe je marktonderzoek kan plegen naar de potentieel succesvolle onderwerpen voor je cursus
 • Je hebt geleerd, hoe je snel en makkelijk de outline voor je cursus op kan zetten
 • Je begrijpt de voor en nadelen van de verschillende contentvormen
 • Je beheerst hoe je van ‘nog een andere online cursus’, de voor jouw doelgroep perfecte cursus kan creëren.
 • Je weet hoe je letterlijk honderden uren video opnemen kan besparen, door de meest voorkomende fouten en blunders te voorkomen!
 • Je weet hoe je jouw cursussen kan verkopen aan je doelgroep
 • Je maakt een bewuste keuze voor het platform of de platforms die je wilt gebruiken om jouw cursus aan een groter publiek aan te bieden.

 

Praktische informatie

De cursus zal gegeven worden op de nieuwe opleidingslocatie van WordXPression in Hengelo. (Demmersweg 76).

De cursus begint om 10:00 uur. De locatie zal open zijn vanaf 9:30 uur. De exacte eindtijd van de cursus is mede afhankelijk van het aantal deelnemers (ivm de ‘praktijk lessen’), maar bij het maximum aantal deelnemers (10) wordt de eindtijd rond 17:00 uur ingeschat. Het is tot uiterlijk 18:30 nog gebruik te maken van de camerafaciliteiten aanwezig.

De cursus is inclusief onbeperkt koffie, thee en bronwater en inclusief lunch. Voor specifieke dieetwensen wordt je verzocht dit tijdens de aanmelding op te geven in het notitieveld.

In de middagsessie zal je praktisch met een videocamera aan de slag gaan op een tweetal manieren. Je zal een aantal camera’s kunnen ‘uitproberen’, en jij zal jouw ‘over mij’ verhaal (of welk ander verhaal je ook op wilt nemen) voor de camera kunnen vertellen.

In verband met de camerapresentatie wordt je verzocht geen kleding met visgraatpatroon of een fijn streepjespatroon te dragen. Waarom niet wordt tijdens de cursus uitgelegd. Effen kleding, of kleding met grote (kleur) vlakken heeft de voorkeur.

Om je video op te kunnen nemen en mee te kunnen nemen, wordt je verzocht een SD kaart met een capaciteit van minimaal 64GB mee te nemen. Tijdens de cursus zullen er ook SD kaartjes te koop zijn, maar het is veel voordeliger deze van te voren zelf aan te schaffen.

Beschik je over een eigen videocamera word je vooral uitgenodigd om deze ook zelf mee te nemen.

 

Voor cursisten is het studiogedeelte van de opleidingslocatie, inclusief video apparatuur, ook te huur tegen een heel schappelijk tarief om zelf video opnamen te maken met de apparatuur in de cursus gedemonstreerd.

Aanmelden

Deze cursus kost 147 euro ex BTW.

Dit is inclusief lunch.

Andere trainingen

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht