Nieuwe cursusdata van WordXPression

Er valt in de herfst weer heel wat te leren met WordXPression!

Wil je meer leren over WordPress, Marketing, WooCommerce of online leeromgevingen, dan valt er de komende tijd weer heel wat (bij) te leren bij WordXPression. Want voor de periode van 21 september 2022 tot en met december 2022 staan er onder meer de volgende cursussen op stapel.

web, design, webdesign-1668927.jpg

Websites, webdesign en Elementor

Wie aan WordXPression denkt, denkt natuurlijk ook aan Elementor. En ook voor najaar 2022 tot en met zomer 2023 staan er weer diverse Elementor cursussen op de agenda.

Elementor voor Beginners – 8 oktober 2022

Heb je een website met Elementor en Elementor Pro of ben je van plan een website hiermee te gaan bouwen, dan is de cursus ‘Elementor voor Beginners‘ precies die cursus die je nodig hebt. In één dag leer je niet alleen Elementor beter kennen, maar gaan we ook in op de workflows die ervoor zorgen, dat je met Elementor Pro behoorlijk wat tijd kan besparen.

Elementor voor gevorderden – 5 november 2022

Elementor is zonder enige twijfel de meest gebruikte page- en theme editor voor WordPress. Dat is deels te danken aan de toch wel intuitive gebruikersinterface. Wat eigenlijk wel jammer is van Elementor is dat er zoveel krachtige functionaliteiten eigenlijk ‘verstopt’ zitten. Je kan zoveel meer met Elementor, als je weet waar je alles kan vinden!

Elementor voor aankomende experts – 12 en 13 december 2022

Wil je werkelijk de diepte in met Elementor? Dan is Elementor voor Aankomende Experts iets voor jou. Om succesvol deel te nemen aan deze training wordt niet alleen kennis op het niveau van ‘Elementor voor Gevorderden’ verwacht, maar wordt ook verwacht, dat je in ieder geval een basiskennis van HTML en CSS hebt, want een aantal zaken die we gaan doen gaat voorbij aan het simpele ‘drag and drop’ van Elementor zelf.

Bundelkorting

Wil je een compleet pad van ‘beginnen met Elementor’ tot ‘Aankomend expert’ in slechts 3 maanden? Wanneer je deze drie trainingen samen aanschaft betaal je slechts 497 euro (in plaats van 691). Dat is dus maar liefst 28% korting! Klik hier om alle drie de trainingen met korting te krijgen!

| Nieuwe cursusdata van WordXPression

e-Learning en video creatie

Bij het online brengen van een eigen online leeromgeving hoort natuurlijk ook het zelf maken van je video trainingen. En daarom heeft WordXPression op dit gebied een groot aantal trainingen.

Ontwikkel je online training – 15 oktober 2022

De training ‘Ontwikkel je Online Training is van 2014 tot en met 2019 als klassikale cursus gegeven. In 2020, na het uitbreken van COVID is deze training een tweetal malen als ‘Online Live Training’ gegeven,

De ééndaagse training ‘Ontwikkel je Online Training’ is terug. Maar in een iets gewijzigde vorm, omdat er inmiddels ook heel wat qua mogelijkheden is veranderd!

Jouw online video cursus – van Pre tot Post – vanaf 21 oktober 2022 (totaal 4 cursusdagen)

Ben jij van plan een online training te ontwikkelen? In twee maanden tijd leer je hoe je van planning tot een compleet gemonteerde video kunt gaan tijdens deze cursus ‘Jouw Online Video Cursus van Pre tot Post.

Video editing met DaVinci Resolve – 29 oktober en 26 november 2022

De cursus ‘Video Editing met DaVinci Resolve’ was de voorloper van ‘Jouw Online Video Cursus – van Pre tot Post’. De DaVinci Resolve cursus is in grote lijnen gelijk aan de laatste twee cursusdagen van ‘Jouw Online Video Cursus – van Pre tot Post’, met als enig verschil, dat je tijdens ‘van Pre tot Post’ met zelf geschoten videomateriaal werkt en iedereen tijdens de DaVinci cursus werkt met hetzelfde video materiaal. Heb je dus al video materiaal en wil je met een professioneel editing programma leren werken, dan is deze cursus wat je zoekt. Moet je nog helemaal met opnamen beginnen en wil je hier meer over leren, dan is ‘van Pre tot Post’ perfect voor jou.

Video Animaties met Microsoft PowerPoint – 10 en 17 december 2022

Om je video’s een professioneel uiterlijk te geven, ontkom je eigenlijk niet aan het toevoegen aan animaties aan je video’s. Het laten maken van zo’n video animatie kan echter heel kostbaar zijn.

Maar wist je dat je met Microsoft PowerPoint ook al behoorlijk professioneel ogende video kan maken? Dat kan zich beperken tot een logo animatie, maar je kan ook een complete instructievideo relatief eenvoudig maken met Microsoft PowerPoint.

Bundelkorting

Wil je besparen op bovengenoemde trainingen? Dat kan. Koop je in één bestelling voor meer dan 500 euro trainingen in de categorie ‘e-Learning en video creatie’, dan krijg je 20% korting op het hele pakket.

De korting wordt bij het uitchecken verrekend.

online betalen in wordpress

e-Commerce

WooCommerce in Detail – 30 september en 1 oktober 2022

Wil jij meer halen uit je webshop? En dat gewoon op een praktische, direct toepasbare manier? Dan is WooCommerce in Detail de training voor jou. Tijdens deze training leer je hoe je jouw webshop tot een ware verkoopmachine kan maken.

In twee cursusdagen plus 6 videolessen laat ik je zien, hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw klanten gemiddeld meer kopen per bestelling en vaker bij je zullen bestellen.

Affiliate Expert Workshop – 22 oktober 2022

Een goede manier om meer te verkopen is door meer verkeer te krijgen. En voor meer verkeer kan je hard werken, of je kan het kopen.

Eén manier om verkeer te kopen is via Google Ads of Facebook Ads. Het nadeel hiervan is echter, dat de kost voor de baat uit gaat. Je betaalt voor het verkeer, niet voor wat het je oplevert.

Bij affiliate marketing gaan we uit van het tegenovergestelde. Je betaalt degenen die jou het verkeer sturen uitsluitend indien het je ook daadwerkelijk wat oplevert.

En dat noemen we ‘Affiliate Marketing’. 

Past een training je niet qua tijd of locatie?

De trainingen van WordXPression worden op dit allemaal in Hengelo gegeven. Is er een training die je graag zou doen, maar past de locatie of de datum je niet, is het altijd mogelijk om een training ‘op maat’ te organiseren. Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier.

Nog niet uitgelezen?

Vind je dit artikel interessant? Mooi! Want ik heb nog veel meer te bieden. Op deze site vind je letterlijke honderden artikelen over WordPress, marketing, e-commers, e-learning en nog veel meer onderwerpen. Op zoek naar meer informatie? Kies één van de trefwoorden hieronder of tik een zoekopdracht in.

Wees eens aardig en deel dit met je vrienden
Enkele trefwoorden om vergelijkbare posts te vinden:

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht

Wellicht heb je interesse in één van deze trainingen van WordXPression?

Bouw je Eigen Webshop met Elementor Pro

Nu aanmelden

Video Animaties met Microsoft PowerPoint

10 en 17 december 2022

Google Analytics met GA4 – Basiscursus

21 september 2022