e-Learning – Jouw eigen online leeromgeving!

e-Learning – Jouw eigen online leeromgeving!

Jouw eigen online leeromgeving, wat komt daar bij kijken?

Van 2018 tot en met het uitbreken van de Corona crisis heb ik met kleine groepen cursisten een uniek traject gevolgd. In een half jaar tijd met een frequentie van één bijeenkomst per maand kreeg de cursist alle informatie en werd volledig begeleid naar het online brengen van zijn of haar online cursus(sen). Van video opnamen, via montage en het bouwen van de website tot de daadwerkelijke verkoop van de trainingen. 

Door COVID is deze unieke training voorlopig op de lange baan, maar dat neemt niet weg, dat ik een vergelijkbare dienstverlening nog steeds aan kan bieden. Maar dan online. 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun kennis te vergroten door het volgen van online trainingen. De voordelen zijn evident: Je kan het doen in je eigen tijd, het is vaak voordeliger dan een klassikale training en je kan het als cursist altijd nog eens ‘terugkijken’. 

Realiteit is echter dat het de trainer voor extra uitdagingen stelt. Want behalve over je eigen vakgebied en over het overbrengen van kennis, moet je ineens over veel meer gebieden in ieder geval enige kennis hebben.

Je zal wat meer moeten weten over hoe je video opneemt, monteert, hoe je een cursus goed opzet… en natuurlijk hoe je deze opneemt in een online leeromgeving.

Op al deze gebieden kan je ondersteuning van WordXPression verwachten. Soms in de vorm van cursussen, soms door daadwerkelijke dienstverlening of advies. Waarvoor kan je bij WordXPression precies terecht? 

e-learning | e-Learning - Jouw eigen online leeromgeving!

Cursussen

WordXPression organiseert regelmatig ‘Online Live’ trainingen. Dit zijn online trainingen die live worden uitgezonden. Je hebt dus alle mogelijkheden om jouw vragen te stellen. Deze worden onder meer over de volgende onderwerpen gegeven:

  • Gebruikerscursus WP Courseware. Dit is inclusief een WP Courseware cursusomgeving die je kan gebruiken voor je eigen cursussen
  • Diverse cursussen over videobewerking met DaVinci Resolve

Dienstverlening

WordXPression biedt verschillende soorten online leeromgevingen aan gebaseerd op WP Courseware of LearnDash. 

Daarnaast kan je ook terecht bij mij voor het laten ontwikkelen van een logo intro voor jouw video’s of het laten monteren van je videocursus. Voor montage zijn de kosten sterk afhankelijk van de kwaliteit van het aangeleverde materiaal. Normaliter zal ik aan de hand van aangeleverd materiaal een opgave doen van de kosten die je kan verwachten voor het monteren van de video.

Neem contact op voor meer informatie.

Advies

Wil je het liever allemaal zelf doen, maar wil je regelmatig klankborden met iemand, die ruime ervaring heeft met het ontwikkelen van cursussen en leeromgevingen en het verkopen van trainingen? 

Dan is de support strippenkaart wellicht een mooie manier om regelmatig op een makkelijke manier advies te krijgen. 

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht