Zeg maar ‘dag’ tegen T-Shirts bij WordXPression

Geen T-Shirt trainingen meer bij WordXPression… maar nog genoeg kansen voor jou!

Zoals voor de zomervakantie 2019 al heb aangegeven, de T-Shirt cursus die ik in dit najaar heb gegeven was de laatste in zijn soort.

Voor mij was het interessant om te ontdekken, dat een aantal mensen dit niet al te serieus nam, en aannam dat dit een marketingpraatje was om meer mensen naar de cursus te krijgen. Ik heb zelfs één boze reactie gekregen van iemand die in 2020 de T-Shirt training wilde gaan volgen. Ik had onvoldoende duidelijk gemaakt dat ‘ik zal deze cursus niet meer in deze vorm geven’ daadwerkelijk ‘ik zal deze cursus niet meer in deze vorm geven’ betekent.

Gelukkig zijn er veel mogelijke manieren waarop kennis overgebracht kan worden. De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met de ontwikkeling van een online training die je steunt vanaf de allereerste stappen op het gebied van T-Shirt design tot de daadwerkelijke verkoop van je ontwerpen.

Een complete training, die op een gegeven moment zo omvangrijk bleek te worden, dat ik doorkreeg dat dit een compleet jaarprogramma is!

| Zeg maar 'dag' tegen T-Shirts bij WordXPression

De T-Shirt Academy

Toen ik de omvang van de training begon te beseffen, besloot ik dit niet onder te brengen op de trainingen site van WordXPression, maar hier een aparte site voor te beginnen, compleet toegewijd aan die ene training. En de naam ‘T-Shirt Academy’ leek aardig voor de hand te liggen. Vandaar dat ik daar ook voor gekozen heb.

De T-Shirt Academy is meer dan een online training. Het is een compleet jaarprogramma waarbij je niet alleen leert hoe je t-shirts ontwerpt, maar ook hoe je deze online kan verkopen. En dat op de meest efficiënte en winstgevende manier.

Het is geen ‘business in a box’, het is geen ‘get rich quick’ oplossing. Want je zal er hard voor moeten leren en hard voor moeten werken. Maar uiteindelijk is het doel een goed passief inkomen te verdienen naast, of in plaats van, je huidige inkomen.

Zin en onzin over passief inkomen

In mijn blogartikel van zo’n twee jaar geleden ‘Zin en onzin over passief inkomen‘ heb ik geprobeerd af te rekenen met het bijgeloof, dat er formules zijn waardoor je zonder enige inspanning ineens kapitalen gaat verdienen. Geldboompjes bestaan niet, en wanneer je een stuiver in je tuin begraaft, krijg je er jaren later alleen maar een roestige stuiver voor terug.

JE WEET WAT HET BESTE MOMENT IS OM EEN BOOM TE PLANTEN, NIETWAAR? DAT IS 20 JAAR GELEDEN. HET OP ÉÉN NA BESTE MOMENT IS NU.

vrij naar Confucius

Wat ik ook geprobeerd heb aan te geven is dat eigenlijk iedere ondernemer, of misschien breder nog, iedere volwassene de verplichting aan zichzelf heeft in ieder geval één stroom van passief inkomen te ontwikkelen.

Omdat ik mijzelf niet wil herhalen, raad ik je vooral aan het voornoemde artikel nog eens te lezen. Maar één onderdeel hieruit wil ik toch vooral naar voren halen.

Nooit meer werken.

Soms zie je waarschijnlijk -net zoals ik- het type advertenties wat je een ‘Eén druk op de knop’ methode belooft om onbeperkt geld te verdienen. Geloof me,  het werkt niet. De reden is heel eenvoudig. Op het moment, dat ik een manier zou vinden, waarmee ik geld zou kunnen verdienen zonder er iets voor te hoeven doen, zou ik deze methode beslist niet aan anderen verkopen. Het zou voor mij de spoeling alleen maar dunner maken. Passief inkomen ligt vrijwel altijd in het verlengde van je eigen vaardigheden en passies. En dat is maar goed ook.

Je bent waarschijnlijk -net als ik- ondernemer omdat je een passie hebt voor wat je doet.  Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. En als je dat in gedachten houdt, dan merk je dat ‘passief inkomen’ ook daadwerkelijk ‘Geld zonder werken’ kan zijn. Niet omdat je niets hebt hoeven te doen, maar omdat je geld verdiende terwijl je plezier had!

Toen ik dat blogartikel schreef was ik waarschijnlijk helemaal onder de invloed van de Chinese wijsgeren. Want ook het citaat ‘Choose a job you love, and you never have to work again a day in your life‘ wordt ook aan Confucius toegeschreven.

Niet voor iedereen

Als mij één ding duidelijk is geworden in de jaren dat ik ‘Start je Eigen T-Shirt Store’ heb gegeven, is dat de kennis die je nodig hebt om een succesvolle T-Shirt winkel neer te zetten heel gevarieerd is.

Kennis die ik ‘toevallig’ allemaal heb. Maar voor een aantal van mijn cursisten was de training toch ook een beetje een ‘information overload’.

Dat is de reden, waarom ik de ‘T-Shirt Academy’ heb opgezet zoals hij nu is opgezet. Een programma van 52 weken waarin je iedere week 3-5 lessen krijgt. De totale wekelijkse studie- en werklast schat ik in op 3-4 uur.

Inderdaad een studie en werklast. Want één van de redenen, dat je ‘maar’ 3-5 lessen per week krijgt, is omdat je gelijk aan de slag gaat met je t-shirt business.

Na drie maanden staat jouw eerste T-Shirt shop online.

Daar is discipline en uithoudingsvermogen voor nodig. En dan kom je weer terug bij Confucius.

Choose a job you love, and you never have to work again a day in your life

Het opzetten van een eigen T-Shirt business is een prachtig spel waarbij je veel van jouw vaardigheden in kan zetten. Je creatieve vaardigheden. Want iemand zal het idee voor je shirts moeten bedenken. Je technische vaardigheden. Want jouw idee zal ook omgezet moeten worden in bestanden die ‘klaar zijn voor de drukker’. Je commerciële vaardigheden. Want iemand zal die shirts toch moeten verkopen.

En al die vaardigheden kan je (verder) ontwikkelen in de T-Shirt Academy.

Maar ik weet niets van Photoshop!

| Zeg maar 'dag' tegen T-Shirts bij WordXPression

Eén van de meest gehoorde ‘uitroepen’ die ik van mijn cursisten en geïnteresseerden in de ‘Start je Eigen T-Shirt Store’ training heb gehoord is ‘Maar ik weet niets van Photoshop’.

Tijdens ‘Start je Eigen T-Shirt Store’ en op de ‘T-Shirt Academy’ heb ik heel wat mensen horen zeggen, dat ze waarschijnlijk niet in staat zouden zijn om t-shirt ontwerpen te maken, omdat ze niets van Photoshop weten.

Het mooie van de T-Shirt Academy is, dat je tijdens de hele cursus Photoshop eigenlijk spelenderwijs leert kennen. Bij ieder ontwerp wat je maakt wordt er een tweetal of drietal nieuwe vaardigheden met Photoshop toegevoegd. Zo word je eigenlijk langzaam, stap voor stap, een ‘Photoshop vakmens’.

Kant en klare web-oplossing

Je hebt ook een website nodig. Die kan je zo mooi of eenvoudig maken als je zelf wilt. Maar om iedereen tegemoet te komen krijg je bij de training gratis het thema ‘TeeTime’ wat ik heb ontwikkeld voor T-Shirt stores. Wil je wat meer -en ben je bereidt hiervoor te investeren in een licentie voor Elementor Pro- dan kan je ook bij de relevante lessen Elementor Pro templates downloaden voor allerlei onderdelen van je webshop. Voor ieder budget en ieder ‘technisch niveau’ heb ik dus een oplossing bedacht.

Kennis delen

Ook biedt de Academy de mogelijkheid om kennis te delen. Bij iedere videoles kan je commentaar achterlaten. Maar heb je meer algemene tips of vragen, dan kan je daarmee ook bij het forum terecht.

Het moet leuk blijven!

| Zeg maar 'dag' tegen T-Shirts bij WordXPression

Natuurlijk. Studeren is een serieuze zaak en werken aan je passief inkomen ook. Maar ik wil er alles aan doen om jouw tijd met de ‘T-Shirt Academy’ leuk te houden. Want als je plezier hebt in wat je doet, hoef je geen dag te werken.

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten bij de T-Shirt Academy.

Tijdspad

Op 2 januari 2020 opent de T-Shirt Academy haar virtuele deuren. Wil je een speciale uitnodiging hiervoor ontvangen tegen een zeer gereduceerde prijs, kan je tot en met 27 december 2020 jezelf inschrijven om deze uitnodiging te ontvangen.

Deze zeer gereduceerde prijs zal geldig blijven tot 15 januari 2020.

Tot 1 april 2020 (dit is geen grap) zal deelname aan het jaarprogramma van de T-Shirt Academy 497 voor het totale programma kosten (betaling in termijnen is mogelijk). Daarna wordt de prijs 997 euro voor het totale programma.

Het e-boek ‘Een eigen T-Shirt Store’ zal in januari 2020 van deze site verdwijnen, een ander -maar in grote lijnen vergelijkbaar- e-boek zal downloadbaar komen vanaf te T-Shirt Academy.

Gedurende de eerste drie maanden, zullen de blogposts over T-Shirts die nu op de WordXPression site staan verplaatst worden naar de Academy site.

Ben jij geïnteresseerd in een eigen T-Shirt business, hoop ik je snel binnen de T-Shirt Academy te mogen begroeten.

Nog niet uitgelezen?

Vind je dit artikel interessant? Mooi! Want ik heb nog veel meer te bieden. Op deze site vind je letterlijke honderden artikelen over WordPress, marketing, e-commers, e-learning en nog veel meer onderwerpen. Op zoek naar meer informatie? Kies één van de trefwoorden hieronder of tik een zoekopdracht in.

Wees eens aardig en deel dit met je vrienden
Enkele trefwoorden om vergelijkbare posts te vinden:

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht