Gratis e-boek: 50 WordPress plugins die je weer doen glimlachen

Gratis e-boek met 50 WordPress plugins.

50 WordPress Plugins die je weer doen glimlachenHet is niet de eerste keer, dat ik een e-boekje heb geschreven met de bespreking van 50 zinvolle plugins. In 2013 heb ik dat ook gedaan. Maar tijden veranderen, plugins verdwijnen, nieuwe plugins verschijnen. Een reden dat ik in 2015 besloot om het boek niet langer te handhaven en een nieuw te schrijven. Helaas is het van dit nieuwe e-boek nooit gekomen. Tot vandaag dan.

Het gratis e-boek ’50 WordPress Plugins die je weer doen glimlachen’ beschrijft -het zal je weinig verbazen- negenenveertig plugins waar ik zelf goede ervaringen mee heb. En één omdat ik weet dat anderen hier goede ervaringen met hebben. Vijftig plugins met betrekking tot veiligheid, ecommerce, social media en meer. Natuurlijk. Je hebt ze niet alle vijftig nodig. En natuurlijk, niet alle plugins die daadwerkelijk de moeite waard zijn komen in dit boek voor. Ik had makkelijk tot de honderd door kunnen gaan. Of de honderdvijftig. Maar hier zijn ze dan. Vijftig WordPress plugins die je weer doen glimlachen.

Maar, raakt dit boek dan niet verouderd?

Waarschijnlijk wel. Maar wanneer je dit boek download dan krijg je bij de eerst volgende update automatisch bericht. Het is mijn bedoeling om dit boek ieder jaar een keer grondig te herzien. Want de vraag daar ‘goede plugins’ blijft. Bij het samenstellen van dit boek ben ik vooral uitgegaan van de plugins waar bij mijn klanten de meeste vraag naar is. In het volgende versie van het boek wil ik dit graag uitbreiden met de plugins waar bij de bezoekers van de WordXPression website de meeste vraag naar is.

Heb je dus interesse voor een bepaald type plugin, stel de vraag dan in de commentaren hieronder. En wees niet bang, je hoeft geen jaar te wachten voor je antwoord krijgt. Want ook regelmatig worden er in mijn blog diverse plugins besproken.

Gratis downloaden

Heb je interesse in dit gratis e-boek? Laat dan hieronder je email adres achter en je ontvangt het boekje per omgaande. Bovendien, voor zover je dit nog niet al ontvangt, krijg je iedere week de WordXPression nieuwsbrief met nog veel meer informatie over WordPress, marketing, eCommerce, SEO en meer. En natuurlijk worden ook hier regelmatig plugins besproken.

[gravityform id=”83″ title=”false” description=”false”]

[text-blocks id=”algemeen”]

Wees eens aardig en deel dit met je vrienden
Enkele trefwoorden om vergelijkbare posts te vinden:

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht

Flinke kortingen op cursussen van WordXPression.