Gratis online training Werken met Gutenberg

De Gutenberg Editor is inmiddels al weer een tijdje een feit. En hoewel we nog steeds de mogelijkheid hebben de klassieke editor te gebruiken, is het -nu de ergste kinderziekten eenmaal weg zijn uit de nieuwe editor- eigenlijk een goed idee om je toch eens wat meer te verdiepen in die nieuwe editor.

Veel van die problemen, waarbij je in het verleden een extra plugin nodig had om bepaalde content in je pagina op te kunnen nemen, behoren nu tot het verleden. Want laten we eens in het kort kijken, wat je tegenwoordig probleemloos in je pagina op kan nemen, wat vroeger niet kon:

  • Willekeurig welke HTML
  • Knoppen
  • Tabellen
  • Informatie uit widgets
  • … en nog veel meer…

In de online training ‘Werken met Gutenberg‘ leg ik je precies uit hoe deze nieuwe editor werkt en laat ik je ook een aantal leuke andere zaken zien. Zoals

  • Hoe kan je jouw Gravity Forms formulieren kan ‘inplannen’ met behulp van het Gravity Forms blok voor Gutenberg
  • Op welke manier kan je ‘Custom Post Types’ ook de ‘Gutenberg’ editor kan even.
  • Hoe moet je Elementor templates opnemen in je Gutenberg posts. En waarom zou je dit eigenlijk willen doen?
  • Hoe zorg je dat bepaalde content in jouw Gutenberg posts makkelijker door Google geïndexeerd gaat worden?

Kortom, genoeg om te ontdekken, dat er echt veel meer mogelijk is met die Gutenberg editor, dan je op het eerste gezicht zou vermoeden.

Al zoekend op het Internet ben ik videocursussen die je nog niet de helft van bovenstaande informatie geven tegengekomen voor bedragen tussen de 20 en de 80 euro. Dat geld kan jij mooi in je zak houden, want deze cursus is helemaal gratis!

Nog niet uitgelezen?

Vind je dit artikel interessant? Mooi! Want ik heb nog veel meer te bieden. Op deze site vind je letterlijke honderden artikelen over WordPress, marketing, e-commers, e-learning en nog veel meer onderwerpen. Op zoek naar meer informatie? Kies één van de trefwoorden hieronder of tik een zoekopdracht in.

Wees eens aardig en deel dit met je vrienden
Enkele trefwoorden om vergelijkbare posts te vinden:

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht