PowerBlogging met WordPress

PowerBlogging met WordPress

Online cursus - Leer waar je wilt, wanneer je wilt! Levenslange toegang!

Breng je business op een hoger niveau met effectieve blogging!

Een website hebben is natuurlijk leuk en de training ‘Basiscursus Bouw Zelf je WordPress Website met Elementor Pro‘ is een goede manier om als startende ondernemer met je eigen website te beginnen. Maar een goede manier om je (nieuwe) website ook tot een succes te maken is door jouw bezoekers te laten zien wie je bent. En de beste manier om dat te doen is door te bloggen. En de online blogging classes helpen jou daarbij.

In 2010 ben ik met WordXPression begonnen. My, myself, my laptop and I. Ik was waarschijnlijk mijn tijd ver vooruit omdat ik in de eerste maanden bij iedere offerte die ik uitbracht te horen kreeg, dat ‘WordPress niet voor websites, maar voor blogs is’

Zelf geloofde ik, dat dit een valse dichotomie was. Een website hoort een blog te hebben. En wanneer ik nu rondkijk in het website landschap blijk ik aardig gelijk te hebben gekregen.

Ik ben begonnen te bloggen, zonder te weten of ik ooit gelezen zou worden.

Ik ben begonnen te bloggen, zonder te weten of mijn lezers ooit producten van mij zouden kopen.

Maar ik ben doorgegaan en nu, tien jaar later is WordXPression één van de meest bezochte blogs over WordPress en ondernemerschap in het Nederlands taalgebied.

Over de cursus

Met 35.000 bezoekers per maand (gemiddelde over de eerste drie kwartalen van 2020), bijna 5000 mensen op de mailinglijst en 10.000 abonnees op de browser push berichten van WordXPression kan ik wel stellen, dat mijn bloggen succes heeft gehad. Ik heb in die 10 jaar ruim 600 blogposts op de WordXPression site geschreven en een kleine 400 blogposts voor derden, al dan niet onder mijn eigen naam.

Het nadeel van bloggen is echter, dat het een lange termijn strategie is. En dat merkte ik duidelijk wanneer ik zag, hoe klanten worstelden met bloggen. In 2012 kreeg ik het idee, dat ik wellicht mijn methode van werken aan mijn klanten kon leren. En hiermee was de eerste Blogging PowerClass geboren. Een gratis cursus van een halve dag voor zeventien bestaande klanten. De halve dag bleek te kort te zijn. En de interesse om ‘beter te leren bloggen’ bleek enorm te zijn.

In de periode van 2012 tot en met 2016 heb ik de ‘Blogging PowerClass’, de ‘WP Blogging PowerTraining’ en de ‘WP Blogging PowerClass’, verschillende namen voor grotendeels dezelfde training minimaal tweemaal per jaar gegeven. En na zoveel PowerClasses was ik zelf toe aan een nieuwe uitdaging.

Tot op de dag van vandaag vragen mensen mij, of ik weer ‘Blog cursussen’ wil geven. En dat is de reden, dat ik de online training ‘PowerBlogging’ heb ontwikkeld. Niet helemaal hetzelfde als de ‘PowerClasses’. Deze waren uniek door de groepsdynamiek. Maar inhoudelijk leer je hetzelfde en meer. Want sinds 2016 heb ik zelf natuurlijk ook veel meer bijgeleerd. Ik deel mijn kennis met jou.

De ‘PowerBlogging’ training komt in twee smaken. De ‘Vanille’ smaak… een online training met interactie met je docent (mij) via de Q&A secties per les. En de ‘Coupe WordXPression Especiale de la Créme’, of eigenlijk de PowerBlogging+. Bij de PowerBlogging+ training krijg je namelijk als extra één persoonlijke gedetailleerde review van één van je eerste blogs die je na deze training hebt geschreven.

Maar voor welke ‘smaak’ je ook kiest, Ik zie je graag aan de andere kant van de inlog terug!

Bloggen is een zaak van lange adem. Veel mensen beginnen enthousiast te bloggen, maar geven het na een aantal weken al weer op. Tijdens de PowerClasses leer je mijn werkmethode. Een methode die de ‘druk van de ketel’ neemt en je helpt jaar na jaar een geïnspireerd blogger te zijn. Geloof je me niet? De blog van WordXPression is het levende bewijs!

Wat leer je?

Wat mag je verwachten van deze cursus?

Als eerste natuurlijk mijn kennis. In cadeauverpakking in de vorm van een aantal kwalitatief goede videolessen.

Bij een groot aantal videolessen is een handout aanwezig, die je eventueel uit kan printen en gebruiken voor het maken van aantekeningen tijdens de cursus.

Heb je vragen? Opmerkingen? Suggesties voor verbetering? In de Q&A sectie per les kan je jouw terugkoppeling geven en je vragen stellen.

Kies je voor de ‘Plus’ variant van de cursus? Dan gaan we na afloop van de cursus samen (maximaal één uur) werken aan jouw blogpost om dit tot jouw eerste ‘beste blogpost’ gevolgd tot vele betere te maken!

Aanmelden

Er zijn twee manieren waarop je deze cursus kan volgen. De eerste manier is als reguliere online training. Je kan zelf wanneer je maar wilt en waar je maar wilt -als er Internet is- de cursus volgen. Deze online cursus kost je slechts 47 euro ex BTW. Maar wanneer je meer uit je blog wil halen, kan je ook kiezen voor de PowerBlogging+ training. Dat biedt je alles wat de reguliere PowerBlogging training je biedt, plus een review via Zoom van jouw eerste blogpost.

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht