Van niets naar een online cursus in één zomer!

Ik laat mij graag uitdagen

In een recente nieuwsbrief gaf ik aan, dat voor deze zomer de combinatie van een aantal van WordXPressions producten een ideale start voor een online cursus is. Het gaat hier met name over de volgende producten:

Op deze combinatie zijn deze zomer behoorlijke kortingen, maar ik werd benaderd door een klant die ik al jaren ken met een uitdaging. Of ik voor deze combinatie voor hem een heel voordelige prijs kan neerleggen.
En ik houd van uitdagingen, maar waarom niet gelijk een voordelige prijs voor alle snelle beslissers? Wat het mag duidelijk zijn. Mijn tijd is niet ongelimiteerd, en al helemaal niet gedurende de vakantieperiode. 
Maar ik ben de uitdaging aangegaan. En de speciale aanbieding die ik je voor wil leggen is slechts voor 6 mensen beschikbaar. Dus uitsluitend voor snelle beslissers!
| Van niets naar een online cursus in één zomer!

Wat kost het pakket eigenlijk standaard?

Om te weten hoeveel een speciale aanbieding je werkelijk bespaard, is het natuurlijk van belang om te weten, wat je normaliter zou moeten betalen. 

En hierbij ga ik niet uit van de ‘standaard prijzen’ maar van de prijzen van producten die al in de aanbieding zijn. Want zonder de aanbiedingen hiernaast, zou het totaalbedrag sowieso al bijna 2600 euro zijn. 

Het totale bedrag is dus bijna 2.000 euro ex BTW!

Maar de gelukkige eerste zes mensen die voor dit pakket kiezen betalen slechts 1297 euro ex BTW!

Komt dit bedrag je op dit moment niet uit? Het is ook mogelijk om in twee termijnen te betalen. Hierbij wordt dan wel 50 euro extra aan kosten in rekening gebracht. De eerste termijn van 673,50 ex BTW betaal je nu, de tweede termijn van 673,50 ex BTW uiterlijk op 1 juli 2022. Voor de tweede termijn wordt je een aparte factuur toegezonden.

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht