Gratis introductiecursus Elementor – Maak je eigen landingpages

Gratis introductiecursus Elementor

Bouw je landingpages met deze gratis introductiecursus Elementor.

We kunnen er niet omheen, Elementor is voor WordPress de de facto standaard voor pagebuilders geworden. En ik moet eerlijk zijn: Daar ben ik blij mee!

Voor een eindgebruiker lijkt Elementor echter nogal eens ‘complex’ te zijn en daarom heb ik besloten een gratis introductiecursus Elementor te creëren, waarin jij de basis van Elementor leert kennen.

Wat voor mij echter belangrijk was, was dat deze cursus toegankelijk zou moeten zijn voor iedereen, niet alleen de mensen die Elementor Pro hebben gekocht. Gelukkig is Elementor (zonder pro) prima geschikt om iets te kunnen maken, wat eigenlijk iedere ondernemer zelf zou moeten kunnen maken, los van zijn of haar webbouwer: Een landingspagina.

Want wanneer je het goed wilt doen, dan bouw je natuurlijk voor iedere ad, voor iedere e-mail campagne een speciale pagina waar jouw bezoekers zonder afleiding op kunnen landen.

En dat is dus precies wat ik doe in deze gratis introductiecursus Elementor. Samen met jou -je leert het meest, wanneer je meedoet- bouw ik een opt in landingspagina voor een e-boek. En daarbij maken we natuurlijk gebruik van Elementor.

In de eerste module van de cursus leg ik je eerst uit hoe Elementor nu eigenlijk werkt, en gaan we aan de slag met het bouwen van deze landingspagina voor de opt-in.

Maar een opt-in is natuurlijk maar een deel van het werk. Waarom zouden we deze opt-in niet direct met een mini-salesfunnel kunnen koppelen? En dat helemaal zonder enige specifieke ‘sales funnelplugin?

Dat doen we dus in de tweede module. Maar daarbij gebruiken we Elementor Pro.

De mini salesfunnel

In de tweede module breiden we onze opt-in pagina uit tot een kleine sales funnel. Want laten we er nu eens van uitgaan, dat de schrijfster van ons e-boek -de denkbeeldige Paige Landing- niet alleen een geweldig e-boek met vegetarische recepten heeft, maar ook een DVD waarop ze laat zien hoe deze gerechten klaargemaakt worden? Zou jij daar niet meer interesse in hebben?

Dus we bouwen een kleine funnel, waardoor direct na het opvragen van het e-boek de bezoeker een aanbieding krijgt voor de DVD.

En bij deze sales page bouwen we gelijk een kleine ‘downsell’ in. Want Paige heeft niet alleen een DVD, ze heeft ook een heus kookboek met niet alleen de recepten in het gratis e-boek, maar ook nog eens 250 andere recepten. En alles in zo’n handige spiraalrug, zodat je het makkelijk om kan slaan in de keuken!

Mocht iemand geen interesse hebben in de DVD en maakt hij dit kenbaar door ‘uit het scherm te gaan’ dan leer je in deze gratis introductiecursus Elementor ook nog eens hoe je een tweede aanbieding (het fysieke boek) direct onder de aandacht kan brengen door middel van een ‘exit pop up’.

Kortom, deze cursus is niet alleen geweldig om te leren werken met Elementor, maar je houdt er bovendien ook nog eens een leuke salesfunnel aan over… alleen dan natuurlijk wel met jouw producten!

En nog gratis support ook?

Zit je ergens mee? Is iets je niet duidelijk in de cursus? In de Q&A sectie van de cursus kan je -net zoals bij alle betaalde cursussen van WordXPression- gewoon je vragen stellen. Omdat de cursus gratis is, wil dat niet zeggen, dat je ook minder krijgt.

Op zoek naar je eigen leeromgeving?

Een tweede goede reden om je in te schrijven voor de gratis introductiecursus Elementor is omdat je op die manier ook kennis kan maken met de WordXPression online leeromgeving. Want dit is een prima voorbeeld van hoe ook jouw online leeromgeving er ‘van binnen’ uit zou kunnen zien.

Kortom allemaal goede redenen om je direct in te schrijven voor deze cursus!

Nog niet uitgelezen?

Vind je dit artikel interessant? Mooi! Want ik heb nog veel meer te bieden. Op deze site vind je letterlijke honderden artikelen over WordPress, marketing, e-commers, e-learning en nog veel meer onderwerpen. Op zoek naar meer informatie? Kies één van de trefwoorden hieronder of tik een zoekopdracht in.

Wees eens aardig en deel dit met je vrienden
Enkele trefwoorden om vergelijkbare posts te vinden:

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht