Honderden WordPress plugins kort besproken

Honderden WordPress plugins besproken, maar hoe vind je die?

Honderden plugins voor WordPress

In de loop der jaren heb ik letterlijk meer dan honderden WordPress plugins kort besproken. Maar hoe vind je nu zo’n plugin voor een specifieke toepassing terug? Daar zijn natuurlijk verschillende manieren voor en om je hierbij te helpen zal in de komende weken er het één en ander gereorganiseerd en opnieuw geclassificeerd gaan worden in de WordXPression blog. Gewoon om het jou -en mij- makkelijker te maken zo’n ‘oude’ plugin terug te vinden.

Wanneer ik een artikel helemaal gewijd aan één enkele plugin schrijf dan is dit vrij makkelijk terug te vinden. Maar hoe zit het met zo’n artikel waar ik vijf, zeven of tien plugins bespreek?

Het kan soms lastig zijn om zo’n artikel nog eens terug te vinden en ik krijg nogal eens een mailtje, waarin iemand mij vraag ‘Wilko, ik weet nog, hoe je een tijdje terug schreef over die en die plugin, maar ik kan hem niet vinden. Kan je mij de link mailen?’

En aardig als ik ben, doe ik dat dan ook meestal wel.

Maar dat moet natuurlijk anders kunnen. En daarom breng ik al die plugins die ik in het verleden in ‘verzamel artikelen’ heb besproken beter in beeld. Want het is toch jammer dat die honderden WordPress plugins die ik heb besproken, niet zo eenvoudig zijn terug te vinden.

De eerste stap die ik hierin heb genomen is al deze artikelen te ‘taggen’ onder de noemer ‘meerdere plugins‘. Ieder artikel waar meer dan twee plugins wordt besproken zal op deze manier getagd worden, of is dit al gedaan. Om deze manier kan je in ieder geval in één muisklik bij een lijst met die blogposts komen.

Een tweede maatregel is dat ik ‘onder water’ alvast al bezig ben met al die artikelen de indexeren met een ‘custom taxonomy’. Dat is echt een klus, en dat gaat best even duren, maar over niet al te lange tijd kan je direct zoeken op de naam van specifieke plugins. Hier lees je binnenkort meer over.

En tenslotte… dit artikel biedt je toegang tot een overzicht van al die artikelen (dit wordt dynamisch bijgewerkt) meerdere plugins zijn besproken.

Je zou dit artikel dus bijvoorbeeld kunnen toevoegen aan je browser favorieten om regelmatig te kijken wat er nieuw is op deze site!

Kortom verschillende manieren om eenvoudig de artikelen terug te vinden waarin je die honderden WordPress Plugins die ik ooit heb besproken.

Maar er zijn andere manieren om op de hoogte te blijven…

Er zijn natuurlijk ook andere manieren om op de hoogte te blijven. Het inschrijven voor de nieuwsbrief is bijvoorbeeld één van die manieren. Eén of tweemaal per week ontvang je dan een korte email, waarin ik je even ‘bijpraat’ om te vertellen wat er nieuw is op de WordXPression blog. En bovendien krijg je regelmatig toch wel heel leuke aanbiedingen.

Een tweede manier is door je in te schrijven op de browser push berichten. Dat kan je doen door op de rode bel links onder aan deze pagina te klikken en vervolgens de instructies te volgen.

Wanneer je dat doet, dan krijg je iedere keer een kort berichtje in je favoriete browser wanneer er een nieuw blogartikel op de WordXPression blog is geplaatst. Zo blijf je dus bij zonder er moeite voor te hoeven doen.

Mis je iets?

Is er een bepaalde plugin die je graag besproken zou hebben, maar kan je die niet vinden op de WordXPression blog? Laat dan eens een berichtje achter in de commentaren hieronder en ik zie wat ik voor je kan doen.

Nog niet uitgelezen?

Vind je dit artikel interessant? Mooi! Want ik heb nog veel meer te bieden. Op deze site vind je letterlijke honderden artikelen over WordPress, marketing, e-commers, e-learning en nog veel meer onderwerpen. Op zoek naar meer informatie? Kies één van de trefwoorden hieronder of tik een zoekopdracht in.

Wees eens aardig en deel dit met je vrienden
Enkele trefwoorden om vergelijkbare posts te vinden:

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht

Wellicht heb je interesse in één van deze trainingen van WordXPression?

Video Animaties met Microsoft PowerPoint

10 en 17 december 2022

Google Analytics met GA4 – Basiscursus

21 september 2022

Affiliate Expert Workshop

22 oktober 2022